Η Kim Kardashian, η οποία έχει μπει στη λίστα του Forbes με τους δισεκατομμυριούχους αυτού του κόσμου εκτός από επιχειρήσεις, ακίνητα, αυτοκίνητα  και τραπεζικές καταθέσεις έχει στην ιδιοκτησία της και ένα custom-made ιδιωτικό τζετ.

Πρόκειται για ένα τύπου G650ER αεροσκάφος που κόστισε περίπου 130 εκατομμύρια ευρώ και πήρε το όνομα «Kim Air». Το αεροπλάνο των 18 θέσεων φημολογείται ότι είναι παρόμοιας κλάσης με αυτό που ανήκει στον Jeff Bezos, ιδρυτή της Amazon.

Τη διακόσμηση ανέλαβε η ίδια η Kim Kardashian, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να ταιριάζει με την περσόνα της.

Το εσωτερικό του ιδιωτικού αεροσκάφους είναι όλο βαμμένο σε κρεμ αποχρώσεις. Η επένδυσή του είναι από κασμίρ και τα καθίσματά του είναι δερμάτινα. Κι επειδή θέλει να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία άνεσης στους συνεπιβάτες της, η Kim Kardashian έχει φροντίσει να τους παρέχει ένα ζευγάρι παντόφλες και πιτζάμες Skims καθώς δεν επιτρέπει τα παπούτσια μέσα στο τζετ.

Το αεροπλάνο της τηλεπερσόνας έκανε την παρθενική του εμφάνιση σε ένα επεισόδιο του ριάλιτι Hulu της οικογένειάς της, «The Kardashians».

«Ποτέ δεν ονειρευόμουν ότι θα είχα ένα αεροπλάνο», είχε δηλώσει η μητέρα τεσσάρων παιδιών συμπληρώνοντας: «Ήθελα να νιώθω σαν προέκταση δική μου και προέκταση του σπιτιού μου».

«Συνήθως, τα αεροπλάνα είναι σκούρα με πιο ανοιχτόχρωμο δέρμα. Το δικό μου — είχα έθιμο, ολόλευκο ξύλο. Είχα βάλει ένα μπάνιο μπροστά και ένα μπάνιο στο πίσω μέρος. Κάθε κάθισμα έχει τον δικό του φορτιστή τηλεφώνου», ανέφερε επίσης η Kim Kardashian.

Η Kardashian αποκάλυψε επίσης ότι «το καλύτερο, το πιο συναρπαστικό μέρος του αεροπλάνου» ήταν οι πινελιές από κασμίρ στους χώρους αποσκευών, τις οροφές, τα καθίσματα και τα προσκεφάλια.

Κανόνες επί του σκάφους

Αν θέλετε να πιάσετε μια θέση στην Kim Air, πρέπει να ακολουθήσετε τους κανόνες της.

Η Kardashian αποκάλυψε ότι δεν κάνει καν εξαιρέσεις για τα μέλη της οικογένειάς της – ένα από τα οποία προσπάθησε να παραμορφώσει τους κανόνες πριν από ένα ταξίδι στο Μιλάνο, το οποίο τεκμηριώθηκε στο ριάλιτι σόου τους.

Όταν η Kendall Jenner είπε στη μεγάλη αδερφή της ότι «απλώς επρόκειτο να πάει να πάρει ένα γρήγορο μαύρισμα με σπρέι» πριν από την πτήση τους, η Kardashian έθεσε το νόμο.

«Ένα σπρέι μαυρίσματος πριν από την πτήση μου;» ρώτησε η Kim με την Kendall Jenner να απαντά: «Όχι, είναι τρίωρο, οπότε κάθομαι σε αυτό για τρεις ώρες και μετά το κάνω ντους».

«Έχετε δει τα κασμίρ καθίσματα; Δεν μπορείτε να μαυρίσετε με σπρέι τα κασμίρ καθίσματα μου», είπε η Kardashian.