Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε για άλλη μια φορά η Kim Kardashian  με ένα βίντεο που ανήρτησε στο TikTok, το οποίο δείχνει τα δύο σκυλιά της να ζουν στο γκαράζ, παρά το γεγονός ότι η ίδια μένει σε μια τεράστια έπαυλη.

Και μπορεί η Kim Kardashian να κατέβασε γρήγορα το βίντεο, ωστόσο ένας χρήστης το αποθήκευσε και το ανέβασε ξανά στην πλατφόρμα, με τα αρνητικά σχόλια να πέφτουν «βροχή».

Στο βίντεο διακρίνονται τα δύο Πομεράνιαν που έχει η Kim Kardashian να μένουν στο γκαράζ, το οποίο είναι διακοσμημένο με χριστουγεννιάτικα στολίδια, χριστουγεννιάτικα δέντρα, μαξιλαράκια, αλλά και κάλτσες για τα δύο σκυλάκια.

 

@needthedeets I wonder why they deleted it… #northwest #kimkardashian #kim #lol #thekardashians #kanyewest #fyp #fypシ #fypage #foryou #foryoupage #foryourpage #trending #viral #tiktok_india #tiktokindia ♬ original sound – NeedTheDeets

Παρόλα αυτά, αρκετοί διαφώνησαν με την επιλογή της, με έναν χρήστη να αναφέρει πως «έχουν τόσα στρέμματα γης, αλλά κρατούν τα σκυλιά τους στο γκαράζ» και έναν άλλον να τονίζει πως «μάλλον δεν ταιριάζουν με την αισθητική του σπιτιού».

Ορισμένοι όμως, υπερασπίστηκαν την επιλογή της και ανέφεραν ότι ένα μέρος που έχει χριστουγεννιάτικα δέντρα και λαμπάκια δεν είναι άσχημο για ένα σκυλί και πως μπορεί να «καλύψει εν μέρει τις απαιτήσεις του».