Καλεσμένη στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, η Κλέλια Ανδριολάτου με αφορμή την κυκλοφορία νέας ταινίας στην οποία και συμμετέχει. Μέσα σε όλα, δε, η όμορφη ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από το Maestro αναφέρθηκε στην ενασχόληση της με το μόντελινγκ σε νεαρή ηλικία και τα πειράγματα που δεχόταν γι’ αυτήν από συμμαθητές στο σχολείο.

Συγκεκριμένα, η Κλέλια Ανδριολάτου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι αρκετά απαιτητικό το πρόγραμμα όταν είσαι σε μια τόσο τρυφερή ηλικία γιατί μαθαίνεις να διαχειρίζεσαι καταστάσεις για πρώτη φορά που σου είναι παντελώς άγνωστες και όλοι οι άνθρωποι είναι πολύ μεγαλύτεροι σου. Δηλαδή εγώ ήμουν πάντα η μικρότερη όταν έκανα μόντελινγκ. Κάτι χάνεις βέβαια και κάτι κερδίζεις. Εγώ νομίζω ότι πέρασα τα εφηβικά και φοιτητικά μου χρόνια πολύ αργότερα, όταν μπήκα στη δραματική σχολή».

«Στο σχολείο έχει αλλάξει όλο αυτό το πράγμα. Υπήρχε μεν ένα πείραγμα στο σχολείο, δηλαδή οι συμμαθητές μου έφερναν περιοδικά και εγώ ντρεπόμουν πάρα πολύ γιατί δεν το έλεγα. Μετά μπορεί να τα καρφιτσώνανε στον πίνακα, να έλεγαν στους δασκάλους” η Κλέλια αυτό και η Κλέλια το άλλο” και εγώ να ντρεπόμουν».

«Ντρεπόμουν πάρα πολύ, δεν ήθελα καθόλου να ξέρουν. Δηλαδή έφευγα και γυρνούσα στο σπίτι και δεν έλεγα τίποτα. Ένιωθα ότι μου έδινε μια ανεξαρτησία και νομίζω πως έχω μάθει πάρα πολύ τον εαυτό μου μέσα από αυτή τη διαδικασία» συμπλήρωσε, επίσης, η Κλέλια Ανδριολάτου στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.