Φαίνεται ο γάμος του Τζόρτζ Κλούνεϊ  και της Αμάλ Αλαμουντίν ακόμα καλά κρατεί…Ο τετραήμερος εορτασμός δεν ήταν αρκετός φαίνεται για το ζευγάρι, όπου είπαν να συνεχίσουν το γλέντι. 

Το «Danesfield House Hotel & Spa», στο Μάρλοου, που βρίσκεται στην περιοχή του Buckingham, φέρεται να είναι όλο κλεισμένο από τους γονείς της Αμάλ για την μεταγαμήλια δεξίωση το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. 

Όπως είχε γράψει το govastileto.gr, οι γονείς της Amal θα παραθέσουν μια δεξίωση, στο πολυτελές ξενοδοχείο Danesfield House Hotel, με τους καταπράσινους κήπους, όπου θα παραβρεθούν περίπου 200 καλεσμένοι από τις ΗΠΑ και τον Λίβανο.

Η εφημερίδα του Λιβάνου “L’Orient -Le Jour”, δημοσίευσε το προσκλητήριο για το δείπνο του διάσημου ζευγαριού και το οποίο έχει όλες τις πληροφορίες για το δείπνο. «Οι Ramzi και Baria Alamuddin σας προσκαλούν να γιορτάσουμε τους γάμους του George Clooney και της Amal Alamuddin. Συνοδέψτε μας στο δείπνο που θα γίνει στο Σάββατο 25 Οκτωβρίου».

Για την δεξίωση λέγεται πως έχει στηθεί μία μεγάλη λευκή τέντα στα 65 στρέμματα όπου θα διοργανωθεί το πάρτι των νεονύμφων.

Στο εν λόγω πάρτι, θα είναι καλεσμένοι συγγενείς και φίλοι του 53χρονου ηθοποιού και της Αμάλ, οι οποίοι δεν ήταν παρόντες ούτε στον πολιτικό, ούτε στον θρησκευτικό γάμο του ζευγαριού στην Ιταλία.