Η Ζέτα Θεοδωροπούλου και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης μετά από έναν δυνατό έρωτα, έναν γάμο και την απόκτηση τριών παιδιών αποφάσισαν ύστερα από 8 χρόνια έγγαμου βίου να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Η παίκτρια του My Style Rocks, τη Δευτέρα 27/5 έκανε μια ιδιαίτερη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και αναφέρθηκε στους άνδρες που απιστούν.

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: «Όταν ένας άντρας απατήσει τη γυναίκα του, σημαίνει ότι δεν ήταν αρκετά δυνατός για να είναι δίπλα της… Γιατί ο δυνατός ο άντρας ξέρει και μπορεί να συγκρατήσει τα πάθη του και να μην ενδίδει σε πειρασμούς. Ο αδύναμος, όμως παρασύρεται που σημαίνει ότι δυνατή ήσουν πάντα εσύ και αυτό είναι αρκετό!».

Να θυμίσουμε πως η Ζέτα Θοδωροπούλου σε πρόσφατες δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή Super Κατερίνα επιβεβαίωσε τις φήμες χωρισμού από τον Παναγιώτη Ταχτσίδη λέγοντας: «Δεν υπάρχει αλλαγή. Ο μπαμπάς θα παραμείνει για πάντα μπαμπάς. Όταν ένα ζευγάρι αλλάζει πορεία ως ζευγάρι, δεν αλλάζει ως γονείς. Δεν αλλάζει τίποτα. Πάντα τον θαύμαζα, τον αγαπούσα, τον αγαπάω ως πατέρα των παιδιών μου».