Στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «Ενώπιος Ενωπίω» στον ΑΝΤ1 βρέθηκε καλεσμένος ο Λευτέρης Πανταζής. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, όμως, ο αγαπημένος καλλιτέχνης έμελλε να έχει μια στιγμή συγκίνησης όταν μίλησε για εκείνον με λόγια τρυφερά η κόρη του, Κόνι Μεταξά.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, η ταλαντούχα τραγουδίστρια και influencer παραδέχθηκε πως: «O πατέρας Λευτέρης είναι λίγο μια πονεμένη ιστορία, δεν θα πω ψέματα. με ρωτάνε πώς είναι να έχεις πατέρα τον Λευτέρη Πανταζή. Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση γιατί δεν ξέρω πώς είναι να μην έχεις πατέρα τον Λευτέρη Πανταζή. Για μένα αυτό ήταν η πραγματικότητά μου, η ζωή μου, η καθημερινότητά μου. Να ζω με έναν πατέρα ο οποίος είναι σούπερ σταρ».

«Υπήρχε ένα πάρα πολύ μικρό ποσοστό που μπορούσε να αφιερώσει στην οικογένεια και στο παιδί του, που είναι φυσιολογικό και εννοείται πως τώρα που κάνω και εγώ αυτή τη δουλειά καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι να κρατάς μια ισορροπία. Πέρασαν πολλά χρόνια για να μπορέσω να είμαι εντάξει με αυτό αλλά πλέον, ως καλλιτέχνης κι εγώ, μπορώ να τον δικαιολογήσω και να τον συγχωρέσω. Γιατί κάτι το οποίο δεν μου το έδωσε σε αυτόν τον τομέα, μου το έδωσε αλλού και με έχει μάθει πως να είμαι καλός επαγγελματίας και να δω τι δεν θέλω να κάνω εγώ όταν κάνω οικογένεια» εξομολογήθηκε η Κόνι Μεταξά.

Στη συνέχεια, αποδεσμεύοντας ο Νίκος Χατζηνικολάου την Κόνι Μεταξά από την σύνδεση, ο Λευτέρης Πανταζής δεν έκρυψε την συναισθηματική του φόρτιση. «Είναι το σουξέ της ζωής μου. Με καταλαβαίνεις, έπρεπε όμως να είμαστε και εκεί. Έχεις περάσει και εσύ τέτοιες στιγμές στη ζωή σου, όπως και εγώ και όλος ο κόσμος. Δεν το ευχόμαστε σε κανέναν αλλά είναι της ζωής αυτά τα πράγματα. Νομίζω ότι χαλάλι».