Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, οι οποίοι έγιναν γονείς στις αρχές του χρόνου, άφησαν για λίγο τον μοναχογιό τους στο σπίτι και ταξίδεψαν μέχρι το Παρίσι.

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram τις πρώτες φωτογραφίες από το ταξίδι της στα social media, όπου την είδαμε μέσα σε ένα gourmet εστιατόριο στο Παρίσι που λειτουργεί από το 1927.

«Το Παρίσι είναι πάντα μία καλή ιδέα», έγραψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στη λεζάντα των φωτογραφιών της δανειζόμενη τη φράση της Κάρι Μπράτσο από το Sex and the City.

Στη δεύτερη ανάρτησή της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μας έδειξε το πολυτελές ξενοδοχείο “Cheval Blanc Paris” όπου μένει κι έχει θέα τον Σηκουάνα.

Το εν λόγω ξενοδοχείο μάλιστα έχει ιδιαίτερα τσουχτερές τιμές. Για μία διαμονή κάποιος θα πρέπει να δώσει μέχρι και 1.900 ευρώ τη βραδιά ενώ κάποιες από τις ανέσεις που διαθέτει είναι μία μεγάλη εσωτερική πισίνα και σπα.

Κάποιοι followers της παρουσιάστριας αναρωτήθηκαν: «Με σπασμένο πόδι στο Παρίσι;» καθώς η Σπυροπούλου είχε χτυπήσει το πόδι της και το είχε σε γύψο. Ωστόσο, τίποτα δεν την εμπόδισε από το να απολαύσει το ταξίδι της.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μας έδειξε μέσα από ένα story που έκανε στο Instagram κι ένα look της στο Παρίσι, όπου ποζάρει με μαύρο σακάκι, μπούκλες και μεγάλα γυαλιά ηλίου.