Τον οχτώ μηνών γιο τους βάφτισαν το απόγευμα του Σαββάτου 2 Σεπτεμβρίου η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο σύζυγός της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος.

Η βάφτιση πραγματοποιήθηκε σε εκκλησία στο Καβούρι με νονές την αδελφή του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου αλλά και τη γνωστή επιχειρηματία Σούλα Λιάκου. Ο μικρός πήρε το όνομα Βλάσσης, όπως ονομάζεται ο πεθερός της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και πατέρας του επιχειρηματία.

Μετά το μυστήριο ακολούθησε dinner party για τη βάφτιση του μικρού Βλάσση, στην Aθηναϊκή Ριβιέρα σε ένα από τα μαγαζιά του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου.

Στην εκκλησία η παρουσιάστρια φόρεσε ένα μίντι λευκό φόρεμα με δαντέλα ενώ μετά στη δεξίωση άλλαξε.

Όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες που εξασφάλισε ο φωτογραφικός φακός του govastiletto.gr η παρουσιάστρια επέλεξε ένα μάξι χρυσό φόρεμα, με σκίσιμο μπροστά και κρυστάλλους επάνω ενώ ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος εμφανίστηκε με άσπρο πουκάμισο ενώ στη βάφτιση φορούσε γαλάζιο.

Ο στολισμός στη δεξίωση ήταν άκρως εντυπωσιακός. Σε κάθε τραπέζι υπήρχε μια μεγάλη σύνθεση με λουλούδια στις αποχρώσεις του λευκού, μπλε και λιλά, καθώς και η μπομπονιέρα του νεοφώτιστου ενώ όλο ο ουρανός στο μαγαζί είχε χιλιάδες φωτάκια.

Στην είσοδο του μαγαζιού υπήρχε ένα candy bay με το θέμα της βάφτισης το φεγγάρι και τα αστέρια.

Φωτογραφίες: NDP photo agency