O Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα παντρεύονται την ερχόμενη Δευτέρα 7 Ιουλίου μετά από δύο χρόνια σχέσης και την απόκτηση του γιου τους πριν επτά μήνες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γάμος του ζευγαριού θα πραγματοποιηθεί στο σπίτι της οικογένειας Νίκα στο Μαύρο Λιθάρι στην Ανάβυσσο.
Η επιλογή του χώρου έγινε ώστε να εξασφαλιστεί απόλυτη ιδιωτικότητα και διακριτικότητα, καθώς το ζευγάρι επιθυμεί να κρατήσει την τελετή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Οι καλεσμένοι του ζευγαριού θα είναι περίπου 260, ενώ όσον αφορά στο θέμα των κουμπάρων δεν έχουν γίνει περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές. Να σημειώσουμε εδώ πως τα δημοσιεύματα θέλουν την Μαριάννα Λάτση να παντρεύει το ζευγάρι.
Η σχέση του Κωνσταντίνου Αργυρού με την Αλεξάνδρα Νίκα έγινε γνωστή τον Μάρτιο του 2023. Η Αλεξάνδρα Νίκα είναι η κόρη του Έλληνα επιχειρηματία Γιώργου Νίκα και της Μιράντας Πατέρα, από τη γνωστή οικογένεια εφοπλιστών. Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω του κοινού τους φίλου Ανέστη Ευαγγελόπουλου, ενώ η σύντροφός του τραγουδιστή είναι καλή φίλη και της κόρης της Νατάσας Θεοδωρίδου, Χριστιάννας Μπέτα.
Η 26χρονη σύντροφος του γνωστού τραγουδιστή γέννησε το παιδί τους – που θα πάρει το όνομα Βασίλης προς τιμήν του πατέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού – τον περασμένο Νοέμβριο.
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είχε εξομολογηθεί σε παλαιότερη συνέντευξη για την πατρότητα: «Έχω μεγαλώσει σε μια πολύ όμορφη οικογένεια, με πολλή αγάπη και αυτή την αγάπη που έχω πάρει θέλω να τη μοιράσω και στη δική μου οικογένεια. Δεν με αγχώνει καθόλου η πατρότητα, από μικρός ήθελα να κάνω οικογένεια. Είμαι πολύ καλός με τα παιδιά. Τα παιδιά θέλουν αγάπη, δεν με αγχώνει κάτι. Αγάπη και υπομονή».
Ενώ για το αν το παιδί τους θα κληρονομήσει το μουσικό του ταλέντο, είχε δηλώσει: «Δεν μπορώ να κρίνω εγώ αν θα πάρει το παιδί μου το μουσικό ταλέντο μου. Ό,τι θέλει ο Θεός».