Ερωτευμένος και σε σχέση με την Αλεξάνδρα Νίκα φαίνεται πως είναι τους τελευταίους μήνες ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Ο τραγουδιστής βρίσκεται σε σχέση με την 24χρονη Αλεξάνδρα, η οποία είναι κόρη γνωστού επιχειρηματία που έχει εταιρεία αλλαντικών.

Τόσο ο Κωνσταντίνος Αργυρός όσο και η Αλεξάνδρα Νίκα επιλέγουν να κρατούν πολύ χαμηλό προφίλ όσον αφορά τα προσωπικά τους. Το ζευγάρι αν και δεν ανεβάζει κοινές του φωτογραφίες στα social media μέσα από αναρτήσεις «καρφώθηκε» πως περνά μαζί ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές στα ελληνικά νησιά.

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα βρέθηκαν στην όμορφη Λευκάδα (σ.σ τον τόπο καταγωγής του τραγουδιστή) και αυτό που «μαρτύρησε» το ταξίδι τους ήταν τα στιγμιότυπο που ανέβασαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram που κάνουν ανέμελοι ηλεκτρικό surfboard.

Η Αλεξάνδρα Νίκα είναι ένα πανέμορφο κορίτσι με αναλογίες μοντέλου και πριν λίγους μήνες όπως η ίδια αποκάλυψε στους followers της αποφοίτησε από το dream school για εκείνη το USC Marshall School of Business στο Los Angeles.

Δείτε τις αναρτήσεις του ζευγαριού που μαρτύρησαν τις κοινές τους διακοπές:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandra (@alexandra.nika)