Η Ιωάννα Μαλέσκου διανύει την πιο όμορφη περίοδο στη ζωή της καθώς είναι έγκυος για πρώτη φορά, περιμένοντας τον καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Δανιά.

Η παρουσιάστρια όπως αποκάλυψε το πρωί της Δευτέρας 9/01 η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρίσκεται στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και είναι πιο όμορφη από ποτέ. Τη χαρμόσυνη είδηση της εγκυμοσύνης αποκάλυψε η ίδια η Ιωάννα Μαλέσκου ανήμερα της γιορτής της ανεβάζοντας μία φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλιά.

Ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Δανιάς;

Ο Κωνσταντίνος Δανιάς είναι εκπαιδευτής σκύλων και ιδρυτής και ιδιοκτήτης του Dani Dogs, μίας εταιρείας που ειδικεύεται στην εκπαίδευση σκύλων και σε στοχευμένα προϊόντα για σκύλους.

Ο σύντροφος της παρουσιάστριας διατηρεί κτήμα στην Παλλήνη και αναλαμβάνει την εκπαίδευση σκύλων. Άλλωστε αυτή ήταν και η αφορμή να έρθει πιο κοντά με την Ιωάννα Μαλέσκου που ζήτησε τις συμβουλές του για τον σκύλο της, ένα γαλλικό bulldog.

Ο Κωνσταντίνος Δανιάς μεγάλωσε στη Μυτιλήνη, σπούδασε στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών Εφαρμοσμένη Διαιτολογία και Διατροφή και τελευταία χρόνια έμενε στη Δάφνη Αττικής. Πλέον ζει μαζί με την Ιωάννα στην Αρτέμιδα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της σχέσης τους έχουν κρατήσει την ίδια διακριτική στάση, ενώ είναι ελάχιστες οι δημόσιες εμφανίσεις τους. Τους ενώνει η αγάπη τους για τα ζώα και τον αθλητισμό.