Για τον ξυλοδαρμό της αρραβωνιαστικιάς του κατηγορείται ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, σύμφωνα με όσα ανέφερε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» η δημοσιογράφος Νάντια Αλεξίου.

Όπως είπε η δημοσιογράφος, στις 28 Δεκεμβρίου ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και η σύντροφός του, Νάνσυ κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας και το τμήμα ενδοοικογενειακής βίας, με τη μεν κοπέλα να ισχυρίζεται ότι έχει δεχθεί σωματική βία ενώ ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ υποστήριξε πως η μέχρι πρότινος σύντροφός του τον χρησιμοποίησε, παρέμεινε μαζί του για τη δημοφιλία του και ότι δέχτηκε και ο ίδιος βία.

Έγιναν εκατέρωθεν μηνύσεις και έχει σχηματιστεί δικογραφία για το περιστατικό, ενώ ακολουθήθηκε αυτόφωρη διαδικασία για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

Ενώ, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η αστυνομία ειδοποιήθηκε από τους περίοικους που άκουσαν την ένταση και φοβήθηκαν μην τυχόν συμβεί κάτι πιο σοβαρό.

Μια ημέρα πριν το περιστατικό ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ με την μέχρι πρότινος σύντροφό του είχαν εμφανιστεί στην εκπομπή του Alpha και δήλωναν τρελά ερωτευμένοι.