Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης μίλησε στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στη σχέση με τον γιο του, αλλά και στην πρώην σύζυγό του, Έρση Ξενάκη.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που ο γιος μου θέλει να γίνει γιατρός, όπως θα χαιρόμουν για το ο,τιδήποτε θέλει. Ο γιος μου είναι 18 ετών και σπουδάζει ιατρική στο Μιλάνο. Δεν ξέρω τι δρόμο θα ακολουθήσει γιατί κάνει και ένα δύσκολο πτυχίο. Δεν πιστεύω ότι έχει δει τη σειρά που υποδύομαι τον γιατρό. Έχουμε τρομερά καλή σχέση. Όσα χρόνια μεγάλωνε ο Γιώργος εγώ δεν έπαιζα στην τηλεόραση», ανέφερε αρχικά ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός είπε:  «Χαίρομαι που ο γιος μου έχει επιλέξει έναν δρόμο με απαιτήσεις, δεν θα ήθελα να ασχοληθεί με την υποκριτική γιατί το δικό μας επάγγελμα στα παιδικά μάτια φαίνεται πολύ λαμπερό, λανθασμένο λαμπερό. Μπορεί αυτό να παρασύρει ένα παιδί που η αρχική του κλίση δεν ήταν αυτή, αλλά λόγω των γονιών του, στράφηκε εκεί. Δεν γίνεται κάποιος να γίνει καλλιτέχνης, αν δεν είναι μανιακός. Τόνισα στον γιο μου, ότι το όνειρό μου είναι να πετύχει το δικό του όνειρο».

Τέλος, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης για την σχέση του με τη μητέρα του γιου του, Έρση Ξενάκη, είπε: «Με την πρώην σύντροφό μου και μητέρα του γιου μου έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση. Μπορείς να μην ζεις στο ίδιο σπίτι και τα πράγματα να είναι μια χαρά. Μέχρι να φύγει ο γιος μου στο Μιλάνο, μέναμε μαζί και τα πηγαίναμε πολύ καλά».