Στην Ισπανία και πιο συγκεκριμένα στη Μαδρίτη βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Μαρία Σάκκαρη με αφορμή το τουρνουά τένις Madrid Open.

Μάλιστα, από το πλευρό της νεαρής τενίστριας δε θα μπορούσε να λείπει ο σύντροφός της, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Ο γιος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, απαθανατίστηκε στις κερκίδες να στηρίζει την αγαπημένη του, εμψυχώνοντάς την!

Συγκεκριμένα η κάμερα κατέγραψε τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη να κάθεται στο booth, στο οποίο βρισκόταν το προπονητικό τιμ της Μαρίας Σάκκαρη.

Τελικά η νεαρή τενίστρια κέρδισε τον αγώνα με 2-0.

To love story τους:

Να θυμίσουμε ότι η Μαρία Σάκκαρη και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης γνωρίστηκαν τον Ιούνιο του 2020 και έγιναν ζευγάρι στις αρχές του 2021.

H σχέση τους έγινε γνωστή το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς όταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης δεν έφευγε στιγμή από τις κερκίδες του Court Suzanne-Lenglen, όπου η Μαρία Σάκκαρη αγωνιζόταν στο Roland Garros.

«Είμαι ευτυχισμένη» είχε απαντήσει στο περιοδικό Hello όταν επέστρεψε από το τουρνουά, τότε η τενίστρια. Σιγά σιγά η Μαρία Σάκκαρη και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έκαναν το ντεμπούτο τους και στα social media, ενώ λίγο καιρό μετά η τενίστρια καθισμένη απέναντι στο Αντώνη Σρόιτερ, έκανε μία πολύ δημόσια εξομολόγηση αγάπης και θαυμασμού για τον σύντροφό της.

«Ούτε εκείνος ούτε εγώ έχουμε δώσει ποτέ δικαίωμα. Ο Κωνσταντίνος είναι ένα πάρα πολύ απλό παιδί, μπορώ να μιλάω για εκείνον για ώρες. Έχουμε μια πολύ εύκολη σχέση, είναι πολύ εύκολος άνθρωπος», λέει μεταξύ άλλων η Μαρία Σάκκαρη στις συνεντεύξεις της.