Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και μίλησε μεταξύ άλλων για το νέο του τραγούδι και τα επαγγελματικά του σχέδια, αλλά και τον αδελφό του, Παντελή Παντελίδη και τα δημοσιεύματα, που κυκλοφορούν τελευταία σχετικά με ένα παιδί από τη Δανία, τον οποίο αποκαλούν ως σωσία του.

«Είχα πάει σε ένα προβάδικο με τους μουσικούς μου και έμαθε το παιδί, ότι θα είμαστε εκεί, ήρθε, χαιρετηθήκαμε, όλα καλά. Εντάξει, εμένα προσωπικά δε μου μοιάζει με τον Παντελή, τώρα εντάξει μπορεί να μοιάζει σε κάποιους άλλους και καλά κάνει. Εμένα, επειδή ήταν και αδερφός μου δε μου μοιάζει ένα παιδί, που έχει ίδια μούσια και ίδια μαλλιά, από τη Δανία είναι το παιδί, δε μοιάζει.

Εγώ δε μπορώ να τον δω και να συγκινηθώ, γιατί κάτι τέτοιο γράφτηκε, ούτε εγώ, ούτε η μάνα μου, δε μπορεί τώρα ένα παιδί από τη Δανία, σε εμάς, που ήταν γιος μας, αδερφός μας να συγκινηθούμε, επειδή είχε ίδια μαλλιά, ίδια μούσια με τον Παντελή», είπε ο Κωνσταντίνος Παντελίδης.

«Με “βαραίνει”το όνομα Παντελίδης, όχι με την κακή, αλλά με την καλή έννοια, ότι θέλω να δουλεύω, να εξελίσσομαι και να φανώ αντάξιος αυτού του επιθέτου. Δεν παίρνω ποτέ σαν αρνητικό σχόλιο ότι μοιάζω με τον Παντελή. Ήταν ο νούμερο καλλιτέχνης για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα», είπε στη συνέχεια.

Κλείνοντας, ο Κωνσταντίνος Παντελίδης εξομολογήθηκε: «Έχω κρατήσει τις κιθάρες του και το μικρόφωνό του με το οποίο τραγουδάω παντού όπου πάω. Παίρνω δύναμη επειδή τραγουδάω με το μικρόφωνό του. Συγκινούμαι όταν τραγουδάω τα κομμάτια του».