Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουν απασχολήσει αρκετά τα Μέσα τις τελευταίες ημέρες λόγω της σχέσης τους με την πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Γεωργία Σιακαβάρα. Με αφορμή αυτό, μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», εξηγώντας τι πραγματικά συμβαίνει.

«Δεν μου αρέσει να δημοσιοποιώ την προσωπική μου ζωή. Με την κυρία Σιακαβάρα έχω έναν συναισθηματικό δεσμό, διότι είναι ωραιοτάτη, πολύ μορφωμένη και πολύ έξυπνη. Πέραν αυτού, το τι θα επακολουθήσει, θα το δείξει το μέλλον. Γνωριστήκαμε μέσω κοινών φίλων. Είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα, όχι μόνο σε εμφάνιση, αλλά και σε πνευματικό περιεχόμενο και σε μόρφωση. Εάν εγώ παντρευόμουν, θα παντρευόμουν μία σαν κι αυτήν», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης σχολίασε στη συνέχεια και τον πρόσφατο γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον Tyler McBeth: «Δεν είναι γάμος αυτό. Ο γάμος είναι μεταξύ άρρενος και θηλέος. Δεν είμαι μεταξύ αρρένων ή μεταξύ θηλέων. Έχουν ξεφτιλίσει την έννοια του έρωτα».

Τέλος, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης αποκάλυψε και αν ο γιος του, Θάνος Πλεύρης έχει γνωρίσει τη σύντροφό του.

«Ο γιος μου έχει δει μια φορά την κυρία Σιακαβάρα. Έχουμε συμφάγει. Δεν ασχολείται με το θέμα. Δε ξέρει ότι έχουμε σχέση. Απλά έχει τύχει να έχουν γνωριστεί» είπε.