Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η αγαπημένη του, Τζόρτζια Σιακαβάρα παντρεύονται με το μυστήριο να γίνεται στο σπίτι του μεγαλοδικηγόρου στην Παιανία. Η φήμη γάμου κυκλοφορούσε εδώ και λίγο καιρό μέχρι που επιβεβαιώθηκε από τη Σάσα Σταμάτη.

«Η Γεωργία σημαίνει μια μικρή λεξούλα για μένα με τρία γράμματα. Το παν. Η πρόταση γάμου έχει γίνει εδώ και καιρό και ο γάμος θα γίνει άμεσα, πριν από το τέλος του 2023. Θα γίνει στο σπίτι που έχω στην Παιανία, όπου εκεί υπάρχει το ερημοκλήσι του Αγίου Θωμά. Αυτή είναι η σκέψη μου. Τώρα μένουμε στο σπίτι μου, στον Διόνυσο, και αυτή την περίοδο ψάχνουμε να αγοράσουμε σπίτι στο Παλαιό Ψυχικό» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Πλεύρης στη Σάσα Σταμάτη που τους συνάντησε σε πρόσφατη βραδινή τους έξοδο.

Να σημειώσουμε ότι σήμερα η Τζόρτζια Σιακαβάρα έχει επίσημη πρεμιέρα στην παράσταση «Γέρμα», ένα από τα σημαντικότερα έργα του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα. Αφορά την ιστορία μιας παντρεμένης γυναίκας που δεν έχει τεκνοποιήσει και ο διακαής πόθος της για παιδί μετατρέπεται σε εμμονή. Ο συγγραφέας τοποθετεί την ιστορία στην ισπανική ύπαιθρο, ωστόσο, ο Κώστας Παπαπέτρος στη διασκευή του την τοποθετεί στην περιοχή της Μάνης.

Το έργο έχει ανέβει πολλές φορές σε ελληνικές σκηνές. Κάθε σκηνοθέτης βάζει τη δική του προσωπική σφραγίδα στη μεταφορά του και το ίδιο συμβαίνει με τον Βασίλη Πλατάκη, ο οποίος επιλέγει τις μάσκες στην αρχή και στο τέλος της παράστασης για να κρυφτούν λόγια που δεν έπρεπε να λέγονται κι αισθήματα που πρέπει να παραμείνουν κρυφά. Εξαιρετική η Γεωργία Σιακαβάρα ως Γέρμα, η νεαρή γυναίκα που παντρεύεται τον άντρα που επέλεξε ο πατέρας της.

Ήρεμη στην αρχή με μια επιθυμία που τροφοδοτεί την προσμονή της τεκνοποίησης, ανήσυχη στη συνέχεια, όταν η ελπίδα εξαρτάται από γιατρικά και ξόρκια, εκρηκτική αργότερα, όταν η εμμονή κατακάθεται στο μυαλό και την ψυχή της. Το έγκλημα είναι η μόνη διέξοδος για να «τιμωρήσει» τον άντρα της, την ψυχή της, το παιδί που δεν σπάρθηκε στη μήτρα της. Η ηθοποιός επέτρεψε σε όλα τα συναισθήματα να εισχωρήσουν στον ψυχικό της κόσμο και να ανταποκριθεί στις ανάγκες του ρόλου της στο θέατρο «Μικρό Broadway».