Ο Κωνσταντίνος Πουχρονόπουλος, γνωστός για την κοινωνική προσφορά με την κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος», απαντά στις κατηγορίες για «ξέπλυμα» μαύρου χρήματος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», ο Κωνσταντίνος Πουχρονόπουλος έπαιρνε τα χρήματα από επώνυμους και απλούς πολίτες, τα έβαζε σε προσωπικούς λογαριασμούς και τα έπαιζε τυχερά παιχνίδια. «Το εγκληματικὀ προϊόν» υπολογίζεται σε 600.000 ευρώ. Ακόμα, κατηγορείται μία συγγενής και μία συνεργάτης του.

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος απάντησε στην κάμερα του Alpha: «Να ψάξουν καλά και να έρθουν εδώ να με πάρουν αν κάνω ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Ναι, εδώ είμαι, να έρθουν να με πάρουν».

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν είναι μόνο 600.000 ευρώ, είναι 1.500.000 τα τελευταία δύο – τρία χρόνια. Μόνο το φαγητό που έχουμε μοιράσει βάλτε κάτω και δείτε πόσο κάνουν όλες αυτές οι μερίδες».

Στην συνέχεια, πρόσθεσε: «Εγώ δεν παίζω ποτέ. Έχω ένα φίλο ο οποίος πήγε με την κάρτα και έπαιρνε χιλιάρικα. Αυτά τα λεφτά ήταν για τον «Άλλον Άνθρωπο». Καλά κάνουν και ψάχνουν, δεν έχω θέμα…».

Ακόμη, στην κάμερα του Alpha μίλησε και η αδελφή του σχετικά με τους λογαριασμούς στους οποίους πήγαιναν οι δωρεές από των πολιτών: «Όλες αυτές οι δωρεές έμπαιναν στον λογαριασμό της μητέρας μου και για λίγο χρονικό διάστημα στον λογαριασμό του συζύγου μου».

Δείτε το βίντεο: