Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έκανε δηλώσεις το πρωί της Πέμπτης 11/4 στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και μίλησε μεταξύ άλλων για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται για τα βίντεό του στο YouTube, αλλά για τις πρόσφατες δηλώσεις του για την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι.

Αρχικά, ο Κωνσταντίνος Βασάλος είπε: «Εγώ κάνω βίντεο στο Youtube, απαντάω σε διάφορα πράγματα που με ρωτάνε με αυθορμητισμό, οπότε λογικό είναι να προκληθούν αντιδράσεις. Δεν έχω σκοπό να μειώσω κάποιον, λέω απλά τη γνώμη μου».

Στην συνέχεια, σχετικά με τα σχόλια που έκανε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία είπε ότι αν δεν του αρέσει εκεί που είναι, πρέπει να αποχωρήσει, ο Κωνσταντίνος Βασάλος απάντησε: «Αν δεν μου αρέσει και αν δεν τους κάνω, εννοείται. Σωστό είναι αυτό που είπε. Μέχρι στιγμής μου αρέσει όμως, οπότε θα με υποστείτε».

Τέλος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος απάντησε  στον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος σχολίασε επίσης αρνητικά τα όσα είπε στο βίντεό του στο YouTube: «Είναι δικός μου ο λόγος του γιατί επέστρεψα. Παίζει μεγάλο ρόλο για εμένα η Σίσσυ, η Βάλια, ο Παύλος, όλα τα παιδιά είναι οικογένεια για εμένα και αυτό ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους. Δεν θα απολογηθώ γιατί επέστρεψα, έτσι ήθελα και επέστρεψα. Δεν περνάω πολύ καλά στην εκπομπή όταν υπάρχει βαριά ενημέρωση, ψυχοπλακώνομαι. Καταλαβαίνω όμως, ότι έτσι είναι η θεματολογία».

Δείτε το βίντεο: