Ο Κώστας Φορτούνης, λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του Conference League με τον Ολυμπιακό, βάφτισε την κόρη του. Η βάφτιση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Ιουνίου στα Σπάτα και η μικρή πήρε το όνομα Ανδριάνα, από τον πατέρα της Ιωάννας Καταραχιά, Ανδρέα.

Να θυμίσουμε πως ο Κώστας Φορτούνης και η σύζυγός του, Ιωάννα Καταραχιά έχουν ακόμη έναν γιο, τον Σπύρο, ο οποίος πήρε το όνομά του από τον πατέρα του ποδοσφαιριστή.

Στη δεξίωση που ακολούθησε μετά το μυστήριο οι ευτυχισμένοι γονείς γιόρτασαν μαζί με τους αγαπημένους τους ανθρώπους και τα πρώτα γενέθλια της κόρης τους, καθώς η μικρή Ανδριάνα γεννήθηκε στις 6 Ιουνίου του 2023. Το θέμα της βάπτισης ήταν τα λουλούδια, ενώ κυριαρχούσαν οι αποχρώσεις του ροζ. Μάλιστα και η εντυπωσιακή διώροφη πρώτη τούρτα της κόρης του αρχηγού του Ολυμπιακού, είχε ως θέμα τα λουλούδια.

Ο Κώστας Φορτούνης και η σύζυγός του είναι μαζί έξι χρόνια και τον Ιούνιο του 2021 είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο. Λίγες μέρες αργότερα, στις 8 Ιουλίου του 2021, ήρθε στην ζωή ο γιος τους.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και η Ολυμπία Χοψονίδου, η οποία με τη σειρά της έκανε μια ανάρτηση από τη δεξίωση που ακολούθησε μετά το μυστήριο.