Πιο ευτυχισμένος από ποτέ είναι ο Κώστας Φορτούνης, καθώς πριν από λίγες ημέρες έγινε για δεύτερη φορά πατέρας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews και της Κορύνας Μαντάγαρη, η σύζυγος του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Ιωάννα Καταραχιά έφερε στις 6 Ιουνίου στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την οικογενειακή τους ευτυχία.

Όπως και στον πρώτο τοκετό, έτσι και τώρα, ο Κώστας Φορτούνης δεν έλειψε στιγμή από το πλευρό της συντρόφου του. Μάλιστα, το ζευγάρι σκέφτεται να δώσει στην κόρη του το όνομα Ανδριάνα, από τον πατέρα της Ιωάννας, Ανδρέα.

Ο πρωτότοκος γιος της οικογένειας, ήρθε στον κόσμο τον Ιούλιο του 2021 και ο Κώστας Φορτούνης ήταν στο πλευρό της συζύγου του καθ΄ όλη τη διάρκεια του τοκετού. Ο μικρός πήρε το όνομα Σπύρος προς τιμήν του πατέρα του ποδοσφαιριστή. Η βάφτισή του μάλιστα, πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Μάιο στον Άλιμο με νονά την κολλητή φίλη της Ιωάννας Καταραχιά.

Ο Κώστας Φορτούνης και η Ιωάννα Καταραχιά είναι ζευγάρι τα τέσσερα τελευταία χρόνια και στις 5 Ιουνίου του 2021, λίγο πριν από τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού, αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους με πολιτικό γάμο στην ιδιαίτερη πατρίδα του ποδοσφαιριστή, την Καλαμπάκα.