Μια σπάνια οικογενειακή εμφάνιση έκαναν το απόγευμα της Δευτέρας (6/11) ο Κώστας Καραμανλής και η Νατάσα Παζαΐτη, μαζί με τα δίδυμα παιδιά τους, Αλίκη και Αλέξανδρο, τα οποία είναι πλέον 19 ετών, έχοντας ξεκινήσει τις σπουδές τους.

Συγκεκριμένα, βρέθηκαν στο Μέγαρο Μουσικής στην εκδήλωση μνήμης για τη Μαριέττα Γιαννάκου που διοργανώθηκε από την Πανελλαδική Οργάνωση Γυναικών «Παναθηναϊκή».

Ο φωτογραφικός φακός του govastiletto.gr βρέθηκε εκεί και απαθανάτισε τον πρώην πρωθυπουργό μαζί με την σύζυγο και τα παιδιά τους μετά από πολύ καιρό.

Ο πρώην πρωθυπουργός πραγματοποίησε και ομιλία στην οποία αναφέρθηκε στη Μαριέττα Γιαννάκου, λέγοντας: «Τη γνώρισα πριν από 50 χρόνια. Τη συνάντησα στις γραμμές της ΟΝΝΕΔ λίγο μετά την μεταπολίτευση, την εποχή της έντονης πολιτικής αναζήτησης και η Μαριέττα ξεχώριζε από τότε. Μαχητική και επίμονη και με βαθιά πίστη στις ιδέες της».

Να θυμίσουμε ότι η Νατάσα Παζαΐτη σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις στην εκπομπή «Happy Day» είχε αναφερθεί στην σχέση με τα παιδιά της, από τα παιδικά τους χρόνια, μέχρι και σήμερα.

«Είναι αλήθεια ότι η πιο δύσκολη περίοδος ήταν η περίοδος ειδικότητας που τα παιδιά μου ήταν μικρά. Τότε έχασα στιγμές κι αισθάνομαι άσχημα γι’ αυτό. Θυμάμαι πάντα που με ρωτούσαν αν θα γυρίσω σπίτι, γιατί κατά τη διάρκεια της ειδικότητας εφημέρευα τουλάχιστον δύο φορές και έλειπα από το σπίτι. Νομίζω ότι μου το καταλογίζανε για πολλά χρόνια. Τώρα που έχουν μεγαλώσει, έχουν αλλάξει τα πράγματα. Θυμούνται όλες τις θυσίες που έχω κάνει σε σχέση με τη δουλειά μου και το θαυμάζουν», ανέφερε η Νατάσα Παζαΐτη.

Φωτογραφίες: NDP photo agency