Το βράδυ της Δευτέρας 17 Ιουνίου το Ηρώδειο φιλοξένησε μια συναυλία – αφιέρωμα στον σπουδαίο συνθέτη Μίμη Πλέσσα. Στη συναυλία έδωσαν το παρών ο Κώστας Καραμανλής, η Νατάσα Παζαΐτη και ο γιος τους Αλέξανδρος, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια κάνουν αρκετές δημόσιες εμφανίσεις.

Ο Κώστας Καραμανλής, η σύζυγός του Νατάσα Παζαΐτη και ο γιος τους Αλέξανδρος ήταν ευδιάθετοι και απόλαυσαν τη συναυλία, ενώ κατά τη διάρκεια της βραδιάς, οι τρεις τους απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό.

Ο πρώην Πρωθυπουργός και πολιτικός επέλεξε ένα γαλάζιο πουκάμισο, ένα μαύρο σακάκι και το συνδύασε με ένα λαδί παντελόνι. Η Νατάσα Παζαΐτη φόρεσε ένα εντυπωσιακό, μακρύ, εκρού, φόρεμα με κουμπιά και το συνδύασε με μια καφέ ζώνη. Ο γιος τους Αλέξανδρος κινήθηκε σε ανοιχτές αποχρώσεις, επιλέγοντας λευκό πουκάμιο και παντελόνι, μαύρη ζώνη και ένα εκρού σακάκι.

Σε μια μυθική καριέρα που εκτείνεται σε 7 δεκαετίες, ο Μίμης Πλέσσας, πολυσχιδής συνθέτης, βιρτουόζος πιανίστας και μαέστρος, έχει συνθέσει μελωδίες και τραγούδια που άφησαν εποχή, μουσική για τον κινηματογράφο και το θέατρο, τζαζ, όπερα αλλά και κλασική μουσική. Τους καλλιτέχνες που τραγούδησαν στο Ηρώδειο, πλαισίωναν μάλιστα η ορχήστρα Μίμης Πλέσσας και η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ.

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency