Τα δίδυμα παιδιά του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή ακολουθούν τα βήματα της μητέρας τους, Νατάσας Παζαΐτη, καθώς κι εκείνη συμμετείχε πέρυσι στην παράσταση «Η θεία από το Σικάγο», που ανέβηκε στο θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών για φιλανθρωπικό σκοπό.

Όπως φαίνεται, και τα παιδιά τους, Αλέξανδρος και Αλίκη, είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένα σε φιλανθρωπικά ζητήματα, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη θα πάρουν μέρος στη διασκευή της κωμωδίας του Αλέκου Σακελλάριου «Μια κυρία ατυχήσασα», που θα παιχτεί από τις 2 έως τις 6 Φεβρουαρίου στο θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών από τη μη κερδοσκοπική ομάδα Arte.

Η Αλίκη Καραμανλή στη χορευτική ομάδα

Η παράσταση είναι αφιερωμένη στην καταπολέμηση της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα, καθώς με τα έσοδα από τα εισιτήρια θα στηριχθεί το έργο της «Hopegenesis», που προσφέρει ελπίδα για την υπογεννητικότητα σε ακριτικά νησιά και απομακρυσμένα χωριά της πατρίδας μας. Παράλληλα, έσοδα από την παράσταση θα διατεθούν και στην Πρότυπη Μονάδα «Γαλιλαία», που προσφέρει ανακουφιστική φροντίδα στους συνανθρώπους μας.

Ο γνωστός επιχειρηματίας, Τίμος Τζάννες είναι ο πρωταγωνιστής της παράστασης, αφού υποδύεται τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, στο ρόλο του Πετρόχειλου, ενώ ένας από τους γιους του στην παράσταση είναι ο Αλέξανδρος Καραμανλής.

«Βρήκαμε αυτό το έργο, το οποίο είναι μια γνωστή και επιτυχημένη κωμωδία και καλύπτει και τις ανάγκες του θιάσου σε ρόλους. Εγώ κάνω το ρόλο του μπαμπά, υποδύομαι τον Λάμπρο Κωσταντάρα στο ρόλο του Πετρόχειλου, και έχω τρία ατίθασα παιδιά, αφού έτσι είναι η δομή του έργου. Ο Αλέξανδρος Καραμανλής είναι ένας από τους γιους μου, κάνει τον Μπάμπη, το πιο μικρό παιδί μου. Ο Αλέξανδρος είναι πολύ καλός στις πρόβες. Αντεπεξέρχεται πολύ καλά σ’ αυτό που κάνει. Όλος ο κόσμος θα ευχαριστηθεί το έργο γενικά. Είναι μια προσπάθεια που γίνεται πολλά χρόνια και ελπίζουμε να έχει συνέχεια και να είναι πάντα το ίδιο επιτυχημένη».

Ο Τίμος Τζάννες στον ρόλο που υποδυόταν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στο «Μια κυρία ατυχήσασα»

Να σημειώσουμε ότι ο Αλέξανδρος Καραµανλής σπουδάζει στη Σχολή ∆ιοίκησης Επιχειρήσεων στη Θεσσαλονίκη, ενώ η αδελφή του Αλίκη σπουδάζει Πολιτικές Επιστήµες στο Πάντειο Πανεπιστήµιο και παράλληλα Επικοινωνία και Media στο Deree.

Μάλιστα, η Αλίκη Καραμανλή κάνει ήδη τα πρώτα της βήματα στον επαγγελματικό στίβο, προσφέροντας τις γνώσεις της σε εταιρεία κοινωνικοπολιτικών ερευνών. Οι δύο νέοι κρατούν κλειστά τα προφίλ τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο η παρουσία τους στο πλάι των γονιών τους σε δημόσιες εκδηλώσεις είναι συχνή.

Ο Αλέξανδρος Καραμανλής στις πρόβες