Ο γιος του Κώστα Καραμανλή και της Νατάσας Παζαΐτη, Αλέξανδρος κάνει το ντεμπούτο του στο θέατρο για φιλανθρωπικό σκοπό, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Σάσας Σταμάτη.

Συγκεκριμένα ο γιος του πρώην πρωθυπουργού Αλέξανδρος Καραμανλής θα πρωταγωνιστήσει στη διασκευή της κωμωδίας του Αλέκου Σακελλάριου «Μια κυρία ατυχήσασα», που θα παιχτεί από τις 2 έως τις 6 Φεβρουαρίου στο θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών, καθώς πρόκειται για τη νέα θεατρική παράσταση της μη κερδοσκοπικής ομάδας arte του Κολεγίου Αθηνών.

Η παράσταση είναι «αφιερωμένη στην καταπολέμηση της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα», καθώς από τα εισιτήρια θα βοηθηθεί το έργο της «Hopegenesis», που προσφέρει ελπίδα για την υπογεννητικότητα σε ακριτικά νησιά και απομακρυσμένα χωριά της πατρίδας μας. Παράλληλα, έσοδα από την παράσταση θα διατεθούν και στην Πρότυπη Μονάδα «Γαλιλαία», που προσφέρει ανακουφιστική φροντίδα στους συνανθρώπους μας.

Όσον αφορά στην πλοκή του έργου, ο Λεωνίδας Πετρόχειλος, διευθυντής σχολής εμποροπλοιάρχων και χήρος με τρεις γιους, πασχίζει να βάλει ένα τέλος στο χάος που επικρατεί στο σπίτι του. Η ζωή του αδέκαστου «στρίγκλου» θα αλλάξει ριζικά με την είσοδο του γυναικείου στοιχείου. Ένα κουβάρι από μυστικά και ψέματα, αγωνίες, αγάπες, τραγούδια και χορούς. Τι θα γίνει όμως όταν το κουβάρι αρχίζει να ξετυλίγεται; Η συνέχεια επί σκηνής…

Ο Αλέξανδρος Καραμανλής θα υποδυθεί το μικρό γιο του Λεωνίδα Πετρόχειλου και μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ περιμένει πώς και πώς την πρεμιέρα του έργου. Μάλιστα, ανάμεσα στα πρόσωπα που παίζουν είναι και η επιτυχημένη επιχειρηματίας Σοφία Τσουβελεκάκη, η οποία θα κάνει το ντεμπούτο της στην υποκριτική και θα υποδυθεί τη σύζυγο ενός ναυάρχου.