Ο Κώστας Νικούλι παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη. Ο ταλαντούχος ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη σειρά «Σασμός» μίλησε, μεταξύ άλλων, για την καριέρα του, τον ρατσισμό που έχει κατά καιρούς βιώσει, αλλά και για τη σύντροφό του, Κατερίνα Μαούτσου.

«Ενώ πίστευα πως έχει φύγει, μάλλον δεν έχουμε ξεπεράσει τον ρατσισμό. Για παράδειγμα μια συνεργάτιδα έλεγε για κλοπές αυτοκίνητων στην περιοχή που μένω. Της είπα ότι εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάτι και γύρισε και μου είπε: “Όχι κλέβουν, Αλβανοί το κάνουν”. Με χτύπησε κεραμίδα, “πάγωσα”. Στεναχωριέμαι για το γεγονός ότι δεν έχουμε αλλάξει στο κομμάτι του ρατσισμού» είπε αρχικά ο Κώστας Νικούλι.

Σχετικά με τη σύντροφό του, Κατερίνα Μαούτσου που είναι επίσης ηθοποιός, ο ίδιος ανέφερε: «Με την σύντροφό μου δεν γίνεται να μην φέρνουμε τη δουλειά στο σπίτι αλλά υπάρχει και άλλη επικοινωνία ώστε να συνδέεσαι με τον άλλον. Η διαφορά ηλικίας σε ένα ζευγάρι είναι θέμα πατριαρχίας, δηλαδή έχουμε άλλες απαιτήσεις από έναν άντρα και άλλες από μια γυναίκα. Άνθρωποι που με αγαπάνε ποτέ δεν σκέφτηκαν αρνητικά για την διαφορά ηλικίας με την σύντροφό μου. Αγαπάω τον άνθρωπό μου έτσι όπως είναι χωρίς να σκέφτομαι το οτιδήποτε. Λέμε ότι έχουμε ξεπεράσει κάποια θέματα στο κομμάτι της ηλικιακής διαφοράς αλλά αυτά είναι που μας επηρεάζουν ακόμα. Ας είμαστε λίγο πιο ήρεμοι, ας δούμε λίγο τα θέματα μας και να μπούμε στη διαδικασία αυτοβελτίωσης».

Ο Κώστας Νικούλι παραδέχθηκε στη συνέχεια: «Κάνω ψυχοθεραπεία και είναι από τα καλυτέρα πράγματα που έχω κάνει. Το έναυσμα για να ξεκινήσω ψυχοθεραπεία ήταν η συμβίωση με τον άνθρωπο μου».

Τέλος, σχετικά με την θεατρική παράσταση που συμμετέχει δήλωσε: «Η παράσταση μας λέγεται Ulster American στο θέατρο Αθηνά κάθε Δευτέρα και Τρίτη».