Κινδυνεύει να χάσει και δεύτερη βίλα σε πλειστηριασμό ο επιχειρηματίας Κώστας Πηλαδάκης σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Βάσως Παλαιού σε ένθετο περιοδικό.

Ο γνωστός επιχειρηματίας και σύντροφος της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου είναι ένας δραστήριος επαγγελματίας, γνωστός στους χώρους όπου έχει δραστηριοποιηθεί, οι οποίοι δεν είναι λίγοι.

Ενδεχομένως η ενασχόλησή του με τις επιχειρήσεις να οδήγησε κάποιες από αυτές τις δραστηριότητες να μην έχουν τόσο θετική έκβαση, με αποτέλεσμα να βρεθεί στη δύσκολη θέση να δει περιουσιακά στοιχεία δικά του και των επιχειρήσεών του, να βγαίνουν σε ηλεκτρονικό «σφυρί», όπως ο εξοπλισμός του καζίνο που διατηρούσε στην Κέρκυρα.

Ο Κώστας Πηλαδάκης βρίσκεται αντιμέτωπος με τον πλειστηριασμό ενός σημαντικού περιουσιακού του στοιχείου στις 17 Ιανουαρίου 2024.

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό ακίνητο στην περιοχή της Γλυφάδας. Η τιμή, μάλιστα, της πρώτης προσφοράς έχει οριστεί στο ποσό των 4.317.000 ευρώ, ενώ η διαδικασία του πλειστηριασμού επισπεύδεται από πιστωτικό ίδρυμα για χρέη του επιχειρηματία ύψους 700.000 ευρώ.

Αυτή τη στιγμή, ο εν λόγω πλειστηριασμός τελεί σε αναστολή, κάτι που σημαίνει ότι ο επιχειρηματίας έχει την ευκαιρία να σώσει το ακίνητο και να μην αλλάξει χέρια. Να σου θυμίσουμε πως το 2018, η βίλα του στο Πανόραμα Βούλας είχε περάσει σε πιστωτικό ίδρυμα έπειτα από άγονο πλειστηριασμό. Αυτή τη φορά, ωστόσο είναι πολύ πιθανό η εντυπωσιακή βίλα του στη Γλυφάδα να σωθεί και να μην αλλάξει χέρια.