Ο Δημήτρης Σταρόβας νοσηλεύεται στο Τζάνειο από τo μεσημέρι της Τετάρτη 15/5 μετά από εγκεφαλικό που υπέστη. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης νοσηλεύεται στη νευρολογική κλινική του νοσοκομείου, ενώ η σύντροφός του Άννα Σταθάκη έδωσε χθες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του. Η κατάστασή του δεν θεωρείται κρίσιμη, ενώ του χορηγείται η ειδική φαρμακευτική αγωγή.

Ο Δημήτρης Σταρόβας έχει πολλούς ανθρώπους που τον αγαπούν και ένας από αυτούς είναι ο αγαπημένος του φίλος Κώστας Σπυρόπουλος. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, χθες που πέρασαν τα δύσκολα της πρώτης μέρας έστειλε το δικό του μήνυμα αγάπης στον φίλο του Δημήτρη Σταρόβα με ένα story του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Κώστας Σπυρόπουλος έγραψε πάνω από το βίντεο με τον Δημήτρη Σταρόβα να του αφιερώνει ένα από τα αγαπημένα τους τραγούδια με την κιθάρα του «Μήτσο σήκω».

Δείτε την ανάρτηση που είχε δημοσιεύσει πριν αρκετά χρόνια ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος είναι εκπληκτικός κιθαρίστας, γράφοντας: «Ένας Gallagher τη μέρα.. το γιατρό τον κάνει πέρα.. !!».

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από την αδελφική φιλία που τους συνδέει, οι δυο καλλιτέχνες είχαν συνεργαστεί στην παράσταση που έσπασε ταμεία, το «Τοc toc αγάπη ρε» σε σκηνοθεσία του Κώστα Σπυρόπουλου.