Στα Κουφονήσια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές μαζί με τα παιδιά του ο Κρατερός Κατσούλης.

Ωστόσο, το μέρος του θυμίζει έντονα την αγαπημένη του μητέρα, Άνια η οποία έφυγε από τη ζωή τον Μάιο του 2022 και στην οποία ο ηθοποιός είχε τεράστια αδυναμία.

Η κυρία Άνια ήταν μια καλλιτέχνης που ζούσε τα καλοκαίρια της στα Κουφονήσια, όπου διατηρούσε το μαγαζί ΑΕΛΙΑ, που έχει το όνομα της εγγονής της, κόρης του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου.

Ο Κρατερός Κατσούλης πήγε το βράδυ της Κυριακής για φαγητό με την Αέλια και τον Αρίωνα και στο νου του ήρθαν μνήμες από τη μητέρα του.

Ο Κρατερός Κατσούλης ανήρτησε μια φωτογραφία από το εστιατόριο και έγραψε: «Ήρθα στο «φως φανάρι» και κάθισα με τα παιδιά να φάμε … αλλά δεν σκέφτηκα ότι είναι πολύ νωρίς για εμένα καλή μου… Όλο νόμιζα ότι θα περάσεις απέναντι να καθίσεις μαζί μας, να μοιραστούμε μια μπύρα και τους κολοκυθοκεφτέδες που σου άρεσαν πολύ …

Γύρισα πλάτη…

Με κατάλαβαν τα παιδιά που ζορίστηκα, με καθησύχασαν ότι είναι λογικό να στενοχωριέμαι και η Αελια μου, που θυμόταν, είπε για να αλλάξει τη διάθεση μου. Αυτά είναι τα εγγόνια σου μάνα. Με αυτή την τρυφερότητα, ευαισθησία και ενσυναίσθηση … Σε φιλώ καλή μου, μας λείπεις».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @krateroskatsoulis