Ο Κρατερός Κατσούλης βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Παρασκευής 16/2 στην εκπομπή της ΕΡΤ «Πρωίαν σε είδον» και μίλησε μεταξύ άλλων για την εμπειρία του από την πρωινή ζώνη στην τηλεόραση και τα χρόνια που παρουσίαζε εκπομπές με την πρώην σύζυγό του Κατερίνα Καραβάτου.

Αρχικά, ο Κρατερός Κατσούλης είπε: «Το πρωινό ήταν 3μιση-4 περίπου χρόνια στο Epsilon και άλλα τόσα στο Star. Ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και απαιτητική εμπειρία. Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, μία καθημερινή ζωντανή εκπομπή έχει πολλές απαιτήσεις. Εγώ την παρομοίαζα πάντα με διπλή παράσταση στο θέατρο, γιατί ήταν αρκετές ώρες και πολύ νωρίς. Ξεκινούσαμε στις 09:00 αλλά αυτό σήμαινε ότι ξυπνούσες 06:30. Η ενέργεια που αντιλαμβανόμουν ότι χρειαζόταν για να έχει όλο αυτό το fan ήταν τεράστια».

Στην συνέχεια, ο γνωστός ηθοποιός πρόσθεσε: «Πέρασα ωραία, το διασκέδασα αλλά δεν θα το ξανάκανα. Όσο αυτό εδραιωνόταν με έναν τρόπο, σταματούσε η υπόλοιπη δραστηριότητά μου. Δεν μπορούσα να είμαι στη μυθοπλασία, να υπερασπιστώ έναν βασικό ρόλο. Ήξεραν ότι δεν μπορούσα, με ρωτούσαν πότε θα τελειώσω με αυτή την ιστορία».

Τέλος, ο Κρατερός Κατσούλης κατέληξε: «Δεν έπαιξε κάποιον ρόλο στο διαζύγιό μας η συνύπαρξή μας με την Κατερίνα στο πρωινό. Τότε έλεγα ότι πιο πολύ βλέπω την Κατερίνα επειδή δουλεύουμε μαζί παρά τις υπόλοιπες ώρες».

Δείτε το βίντεο: