Την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο συγκρότημα “Otherview” και τώρα επιστρέφει με τον πρώτο προσωπικό της δίσκο! Η Κρυσταλλία σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκαλύπτει μεταξύ άλλων αν συνέβη κάτι στη ζωή της που της άλλαξε την κοσμοθεωρία.

«Δούλεψα πολύ με τον εαυτό μου και με βοήθησε πολύ και το περιβάλλον μου να βγάλω από πάνω μου ανασφάλειες και κόμπλεξ. Όπως, για παράδειγμα, το πώς με βλέπει ο κόσμος. Μου αρέσει να παρατηρώ τι δεν κάνω καλά και να προσπαθώ να τα διορθώσω» είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό People.

Πριν κάποια χρόνια η Κρυσταλλία αποκάλυψε τη μάχη που έδωσε με τα 15 κιλά που πήρε εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας. «Είχα ένα αναπνευστικό πρόβλημα και χρειάστηκε να πάρω φαρμακευτική αγωγή με κορτιζόνη για αρκετό διάστημα. Δεν πρόσεξα τότε και πήρα αρκετά κιλά. Όταν αγχωνόμουν, έτρωγα. Το λατρεύω το φαγητό. Πάντα το ρίχνω εκεί. Οπότε ήταν ένας φαύλος κύκλος. Έχανα κιλά και λίγο μετά τα ξαναέπαιρνα. Το βάρος ήταν κάτι που με άγχωνε» ανέφερε.

Παραδέχεται πως μέχρι και σήμερα εξακολουθεί να ζυγίζεται κάθε μέρα. «Δεν ξέρω γιατί το κάνω. Μάλλον από περιέργεια γιατί πλέον δεν αγχώνομαι. Για να αισθάνομαι ότι το ελέγχω. Αλλά πάντα τρώω παραπάνω! Αγαπώ, βλέπεις, πολύ τα γλυκά».