Η Κρίστη Καθαργιά μετά την αποχώρησή της από το Survivor, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, επέστρεψε στην Ελλάδα και παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια Σου».

«Ήταν πάρα πολύ ωραία η εμπειρία του Survivor. Μου άρεσε πάρα πολύ. Το έζησα όλο από την αρχή έως το τέλος. Πέρασα πολύ όμορφα, ζορίστηκα, πείνασα, χτύπησα, κουράστηκα αλλά είναι μέρος του παιχνιδιού. Τα έκανα όλα και γύρισα πλήρης. Θα ήθελα να μείνω λίγο ακόμη. Υπάρχει ένταση στην κόκκινη ομάδα τις τελευταίες ημέρες. Άρχισε να χαλάει από μια ψηφοφορία και μετά αλλά ελπίζω τα παιδιά να βρουν ξανά τον ρυθμό τους και να συνεχίσουν να περνούν καλά.

Δεν έχω διαπληκτιστεί με κάποιον από την κόκκινη ομάδα, αλλά αν έτσι ένιωσε ο Χρήστος Βολικάκης καλά έκανε και τα είπε. Αντίστοιχα τα παιδιά αν είδαν κάτι άλλο και θα ήθελαν να το επικοινωνήσουν, καλά θα κάνουν γιατί είναι κρίμα να υπάρχει ένταση», είπε αρχικά η Κρίστη Καθαργιά.

Στη συνέχεια η Κρίστη Καθαργιά πρόσθεσε: «Μέχρι που άφησα την Ασημίνα και την Δαλάκα ήταν μια χαρά μεταξύ τους, δεν ανταγωνίζονται η μία την άλλη αλλά την μπλε ομάδα. Ο Αλέξης Παππάς είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος και γνωρίζει το παιχνίδι. Έχει τη δική του στρατηγική, έχει δομημένο λόγο για να φέρει τη κουβέντα εκεί που θέλει. Πιστεύω ότι θα φτάσει μακριά ο Νίκος Γκάνος, είναι εξαιρετικός άνθρωπος και καλός παίκτης».