Η Κρυσταλλία παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day. Η αγαπημένη τραγουδίστρια που εμφανίζεται με τον Νίκο Βέρτη μίλησε για το διαζύγιό της από τον σύζυγό της, Δημήτρη Πλατανιά, ύστερα από 5 χρόνια γάμου και την απόκτηση ενός παιδιού.

«Έχουμε πάρει διαζύγιο με τον πρώην σύζυγο μου και μένω εγώ με το παιδί. Σίγουρα αυτό με δυσκολεύει γιατί είναι μια νέα συνθήκη, έχω αρχίσει όμως και βρίσκω τις ισορροπίες. Στην αρχή ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Φυσικά και ένας χωρισμός είναι ένας μικρός θάνατος οπότε πρέπει να διαχειριστείς και τα συναισθήματα σου, έτσι το βίωσα ξεκάθαρα» αποκάλυψε η Κρυσταλλία.

Η Κρυσταλλία με τον πρώην σύζυγός της, Δημήτρη Πλατανιά

«Γιατί και εγώ στην αρχή δεν είχα βιώσει ποτέ έναν δυνατό χωρισμό στη ζωή μου οπότε σκεφτόμουν ότι είναι πολύ πιο απλό, αλλά δεν είναι. Πόσο μάλλον όταν είσαι μαζί με έναν άνθρωπο 10 χρόνια. Παρόλο που μπορεί να είναι μια συνειδητή απόφαση, αυτό δεν αποβάλλει τη δυσκολία της κατάστασης και ειδικά όταν έχεις ένα παιδί. Που και αυτό ρωτάει, «μαμά γιατί;» αλλά νομίζω ότι το ισορροπήσαμε μεταξύ μας» εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια.

«Στην τηλεόραση προέκυψε πρώτα το Booth και μετά το «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Μπορεί να μην νιώθω απόλυτα έτοιμη ή απόλυτα σίγουρη να κάνω κάτι αλλά, όταν νιώσω ότι πρέπει να το κάνω και με οδηγεί κάτι προς αυτό, θέλω να δω που θα με βγάλει αυτό το ρυάκι. Μετά ξαναήρθε σαν πρόταση τώρα, πρόσφατα, το Booth αλλά κάποια άλλη πρόταση δεν ήρθε, όχι. Εγώ μουσικός – τραγουδίστρια είμαι, αυτή είναι η δουλειά μου και αυτό είναι που μου αρέσει να κάνω» πρόσθεσε η Κρυσταλλία.