Ο Michael Douglas σε συνέντευξή του στο Deadline Hollywood έσπευσε να διαψεύσει ότι έχει παρενοχλήσει σεξουαλικά υπάλληλό του, η οποία εργαζόταν στην εταιρεία παραγωγής του, θέλοντας έτσι να προλάβει τα χειρότερα.

Ο διάσημος ηθοποιός δήλωσε ότι θέλησε να προλάβει τη δημοσίευση άρθρου από το The Hollywood Reporter κι αποκάλυψε ότι πληροφορήθηκε την καταγγελία της γυναίκας λίγο πριν από τα Χριστούγεννα.

Ο Michael Douglas παραδέχθηκε ότι συχνά ότι μιλούσε χυδαία σε τηλεφωνικές του συνομιλίες και στις οποίες ήταν μπροστά η υπάλληλός, του όμως ποτέ δεν είχε μιλήσει άσχημα εναντίον της.

«Την απέλυσα για τη δουλειά που έκανε, αλλά, εκείνη υποστηρίζει ότι την απέκλεισα από τη βιομηχανία, ότι την εμπόδισα να βρει άλλη δουλειά. Και μετά, ισχυρίζεται ότι αυνανίστηκα μπροστά της.»

Ειδικά όσον αφορά στην τελευταία καταγγελία ο Michael Douglas τη χαρακτήρισε «απόλυτο ψέμα, κατασκευασμένο. Δεν υπάρχει καμία αλήθεια σε αυτό».

Όπως είπε ο διάσημος ηθοποιός, εκείνο που τον πληγώνει περισσότερο σ’ όλη αυτή την ιστορία είναι ότι βρέθηκε στην εξαιρετικά δυσάρεστη θέση να δώσει εξηγήσεις για τους «εφιαλτικούς» ισχυρισμούς εις βάρος του στη γυναίκα του, Catherine Zeta Jones και τα δύο παιδιά τους.