Καλεσμένη στην εκπομπή του Κεν Αλεξανδράτου «Celebrity life Game» βρέθηκε η Καίτη Φίνου, η οποία έκανε μια αναδρομή στη ζωή και την καριέρα της. Πιο χειμαρρώδης από ποτέ εξομολογήθηκε πως είναι η πρώτη σεζόν μετά από πολλά χρόνια που τον χειμώνα δεν δούλεψε στο θέατρο, κάτι που της λείπει πολύ.

«Όταν βαριέμαι θα πάρω ένα ηρεμηστικό για να κοιμηθώ», δήλωσε χαρακτηριστικά. Επιπλέον παραδέχεται πως δυο φορές έχει συνεργαστεί με ανθρώπους που δεν μπορούσε ούτε να τους βλέπει.

Τονίζει πως δεν θα ήθελε να συνεργαστεί με κάποιους νέους σκηνοθέτες, ενώ κοιτώντας την Ελλάδα σήμερα της μένει πικρή γεύση. Ακόμη εξομολογείται πως σταρ στην Ελλάδα είναι ο Ρουβάς, η Μενεγάκη και η Κορομηλά. Παραδέχεται πως δεν αισθάνθηκε ποτέ sex symbol, ωστόσο της έχει μείνει αυτή η ταμπέλα.

Όταν η κουβέντα φτάνει στον Στάθη Ψάλτη αναφέρει πως «είναι ένας σταθμός στη ζωή μου που αρέσει δεν αρέσει υπήρξε, υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει όσο παίζονται αυτές οι ταινίες». Στα όσα συμβαίνουν με την οικογένειά του μετά τον θάνατό του δεν δίνει σημασία, καθώς νομίζει πως ο Στάθης βρίσκεται σε μια περιοδεία και συνεχίζει να παίζει.

Δείτε το βίντεο…