Ένα απίστευτο περιστατικό που ακόμα το θυμάται και γελάει εξομολογήθηκε το Σαββάτο πρωί καλεσμένη στο «Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ». Η Μιμή Ντενίση έκανε άπαντες να γελάσουν, περιγράφοντας το πώς βγήκε την τελευταία στιγμή στη σκηνή του θεάτρου μόνο με το καλσόν της, έχοντας ξεχάσει να φορέσει το απαραίτητο θεατρικό εσώρουχό της.

«Έπρεπε να βγω στην σκηνή σε τέσσερα δευτερόλεπτα γιατί ήταν μόνος του ο Κατρανίδης» ξεκίνησε να λέει η Μιμή Ντενίση αφού ο Νίκος Μουτσινάς την καθυστερούσε με διάφορους τρόπους…

«Εγώ της έλεγα κάνε μου λίγο τη διαφήμιση της Belinda (μάρκα καλσόν) και την έκανε!» αποκάλυψε ο παρουσιαστής, αλλά μια μέρα την αποσυντόνισε τόσο που ξέχασε να φορέσει κάποια από τα ρούχα της» συμπλήρωσε ο παρουσιαστής.

«Ήθελε σε αυτό το δευτερόλεπτο που του είχε κολλήσει η διαφήμιση να του κάνω αυτό. Εγώ το έκανα κάθε μέρα για να γελάσει αυτός. Με αποτέλεσμα που δεν το θυμάσαι, να βγω μια μέρα στη σκηνή – που κανονικά φόραγα μακρύ βρακί, κρινολίνο, φουρό και από πάνω το φόρεμα – δεν έχει γέλιο αυτή η σκηνή, άλλαζα και με έντυναν επί σκηνής και μόλις βγάζω τη φούστα βλέπω το κοινό ξεκαρδίζεται. Κοιτάω κάτω και φόραγα μόνο το καλσόν. Από την πάρλα και από αυτό που γινόταν από πίσω, εγώ βγήκα έτσι.» εξήγησε η Μιμή Ντενίση.