Το τροχαίο ατύχημα που συνέβη κατά τη μεταφορά των παικτών της ομάδας των Μαχητών στην παραλία οδήγησε τους παίκτες στο νοσοκομείο. Εκτός από τους ελαφρείς τραυματισμούς που είχαν όσοι επέβαιναν στο βαν, δύο από τους παίκτες, η Ειρήνη Κολιδά και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης θα χρειαστούν περαιτέρω νοσηλεία προκειμένου να αναρρώσουν πλήρως.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης του Survivor παρακολουθήσαμε το συμβούλιο στο οποίο οι «Μαχητές», πλην του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη, μίλησαν για το ατύχημα. Η Ειρήνη Κολιδά ανακοίνωσε την αποχώρησή της, καθώς ο τραυματισμός της δεν της επιτρέπει να συνεχίζει, ενώ ο Σάκης Τανιμανίδης ενημέρωσε τους παίκτες για την απόφαση να μην υπάρξει αποχώρηση με τη διαδικασία της ψηφοφορίας.

Οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης είδαν με μεγάλο ενδιαφέρον τα όσα πρόβαλε το κανάλι του ΣΚΑΪ. Συγκεκριμένα το Survivor συγκέντρωσε το 37,5% της τηλεθέασης στο γενικό σύνολο, ενώ στο δυναμικό κοινό 56,5%, αγγίζοντας σε τέταρτο ακόμα και το 64,9%.