Η Νέα Δημοκρατία, με μεγάλη διαφορά από τα υπόλοιπα κόμματα, κατάφερε να ξεπεράσει το ποσοστό του 40% στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, να εξασφαλίσει 158 έδρες στη Βουλή και κατ’ επέκταση, να φτάσει στην πολυπόθητη αυτοδυναμία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χρίζεται για δεύτερη φορά πρωθυπουργός της Ελλάδας με ισχυρή αυτοδυναμία.

Μαρέβα Γκραμπόφσκι, οι δύο κόρες του Σοφία και Δάφνη Μητσοτάκη, αλλά και ο γιος του, Κωνσταντίνος ήταν μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε όλη τη διάρκεια της υποδοχής των αποτελεσμάτων.

«Και ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω στη Μαρέβα, τη Σοφία, τον Κωνσταντίνο και τη Δάφνη. Με κράτησαν με τον τρόπο τους πάντα προσγειωμένο. Σήμερα θα χαρούμε για λίγο τη νίκη μας, αλλά από αύριο σηκώνουμε τα μανίκια και συνεχίζουμε την προσπάθεια να φτιάξουμε μια Ελλάδα με περισσότερη ευημερία. Ευχαριστώ για τη μεγάλη τιμή, ξημερώνει για όλους αύριο μία καλύτερη ημέρα» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις πρώτες δηλώσεις του μετά τη μεγαλειώδη νίκη της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πρώτο του μήνυμα στα social media, μετά τη νίκη του στις επαναληπτικές εκλογές, ανέφερε πως ποτέ δεν υπόσχεται θαύματα.

Την ανάρτηση συνόδευσαν φωτογραφία από την μεγάλη βραδιά δίπλα στην οικογένειά του και τον ελληνικό λαό.

«Ευχαριστώ τις Ελληνίδες και τους Έλληνες για την εμπιστοσύνη τους. Τώρα νιώθω βαρύτερο το χρέος να υπηρετήσω την πατρίδα με όλες μου τις δυνάμεις. Ποτέ δεν υπόσχομαι θαύματα. Σας διαβεβαιώνω όμως ότι θα μείνω πιστός στο εθνικό μου καθήκον με σχέδιο, αφοσίωση και σκληρή δουλειά», έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_)