Στην Αθήνα βρεθήκαν τη Δεύτερα τα μέλη των βασιλικών οικογενειών από όλη την Ευρώπη για την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Και ενώ είδαμε πολλούς, αυτόν που δεν είδαμε ήταν ο πρίγκιπας William, καθώς ο Κωνσταντίνος ήταν νονός του διαδόχου του αγγλικού θρόνου, ενώ ο William με τη σειρά του έχει βαφτίσει έναν εγγονό του, τον Κωνσταντίνο – Αλέξιο.

Ωστόσο ο πρίγκιπας William προνόησε και έστειλε στην Αθήνα εκ μέρους της Βρετανικής βασιλικής οικογένειας την πριγκίπισσα Άννα και τη Lady Gabriella Windsor.

Η Lady Gabriella Windsor είναι συγγενής της βασίλισσας Ελισάβετ και τον τελευταίο καιρό παραβρίσκεται σε όλες τις royal εκδηλώσεις.

Ποια είναι όμως η Lady Gabriella Windsor;

Γεννημένη στο Λονδίνο το 1981, η Gabriella Marina Alexandra Ophelia Windsor είναι ξαδέλφη της βασίλισσας Ελισάβετ και 55η στη λίστα διαδοχής του θρόνου. Εργάζεται ως δημοσιογράφος, συγγραφέας αλλά και ως στιχουργός- τραγουδίστρια και είναι παντρεμένη με τον Thomas Henry Robin Kingston.

Φοίτησε στο ίδιο σχολείο με την Kate Middleton, το Downe House School, από το οποίο η πριγκίπισσα της Ουαλίας είχε φύγει εξαιτίας του bullying, ενώ σπούδασε στην Αμερική Λογοτεχνία και Ισπανικές Σπουδές. Έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος στο «The London Magazine», στη Vogue αλλά και στην «Telegraph».

Η αγάπη της για το περιβάλλον την οδήγησε να γίνει σύμβουλος στον οργανισμό «Saving the Oceans» στο Μεξικό και να αρθρογραφεί στο «Sustainable First».

To 2018 αρραβωνιάστηκε τον οικονομολόγο Thomas Henry Robin Kingston μετά από τρία χρόνια σχέσης και παντρεύτηκε στο St.George Chapel του Windsor Castle τον Μάιο του 2019. Η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Φίλιππος είχαν παραστεί στον γάμο τους και στην δεξίωση που ακολούθησε στο Frogmore House.

H Gabriella είχε φορέσει ένα Luisa Beccaria νυφικό και μια διαμαντένια τιάρα.

Μάλιστα σε συνέντευξή της, είχε αποκαλύψει ότι φοβόταν θα έπεφτε από το κεφάλι της όταν οι παράνυφές της πάτησαν κατά λάθος το τούλι του νυφικού της.

«Σταμάτησα όταν το πάτησαν αλλά μετά έγινε ξανά. Ευτυχώς η κομμώτριά μου είχε στερεώσει την τιάρα καλά και έμεινε σταθερή», είχε πει σε αγγλικό tabloid.