Το Lake Party έγινε πλέον θεσμός και συνεχίζει πιο δυναμικά από ποτέ. Ένα φεστιβάλ, στο οποίο χτυπά η καρδιά της μουσικής και της διασκέδασης, έρχεται και φέτος να ταράξει τα νερά της λίμνης Τριχωνίδας!

Το Lake Party Trichonida δίνει τα ραντεβού του σε δυο δυνατά διήμερα τα οποία, θα διεξαχθούν Πέμπτη 14 και 15 Ιουλίου 2016 καθώς & 18 και 19 Αυγούστου 2016.
Μα πού αλλού, φυσικά; Στη μεγαλύτερη λίμνη της Ελλάδος, Λίμνη Τριχωνίδα, στο Κτήμα Πιθάρι.

Το διήμερο ξεκινά δυναμικά!Lake Sports, Lake Volley, Canoe Kayak… και ατελείωτη μουσική στην πιο μαγική τοποθεσία…!

Πέμπτη 14 Ιουλίου

Oι εντυπωσιακοί σε όλους IMAM BAILDI έρχονται να μας δώσουν τις δικές τους «εναλλακτικές» νότες σε τραγούδια παλιά και νέα, που όλοι αγαπήσαμε … κάνοντας το βράδυ μας ξεχωριστό!

Παρασκευή 15 Ιουλίου

Οι 48 Ώρες ανοίγουν το πρόγραμμα με μια δυναμική εμφάνιση, ενώ οι Onirama που έχουν ξεχωρίσει για την ενέργεια και το πάθος τους στις ζωντανές τους εμφανίσεις, έρχονται να μας δώσουν μια βραδιά γεμάτη ένταση και χρώματα!!!
Οι Otherview με τη σειρά τους έρχονται να μας εντυπωσιάσουν δίνοντας τον δικό τους μοναδικό εαυτό επί σκηνής.

Η νύχτα όμως δεν τελειώνει εκεί. Η διάσημη Ιταλίδα DJ Gioli ανεβαίνει στα decks, μεταδίδοντας μας όλη την θετική της ενέργεια και μεταβάλλοντας τον ήχο σε house ρυθμούς. Και φυσικά, δε θα λείπει από την παρέα μας και ο resident dj του Lake Party Nick Katsigannis.

Όπως σε κάθε Lake Party…οι εκπλήξεις θα είναι πολλές!!! Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινα στις 15 Ιουνίου 2016.