Ο Λάκης Λαζόπουλος μέσα από το podcast του σχολίασε τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών, την εκλογή του Γιώργου Αυτιά και τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Γλιτώσαμε από τον Γιώργο Αυτιά, μου έφυγε ένα βάρος. Ένα πρόβλημα ελληνικό έγινε ευρωπαϊκό. 300.οοο ψήφους του δώσαμε για να φύγει. Μην τις βλέπεις σαν ψήφους που του έδωσαν για να πάει στην Ευρωβουλή, κοίταξε τες ανάποδα σαν ψήφους που του έδωσαν να φύγει από τον ΣΚΑΙ. Μέχρι εμένα μου ήρθε να πάω να ψηφίσω τη νυφίτσα» είπε αρχικά ο Λάκης Λαζόπουλος

Όσον αφορά τον Στέφανο Κασσελάκη ο Λάκης Λαζόπουλος είπε: «Μαλ…α που πετάξατε το χαρτί του Μητσοτάκη κι εξηγούσατε μία εβδομάδα πριν το πόθεν έσχες σας σε έναν κόσμο που ξέρει το πόθεν έσχες αυτών.

Όποτε και να το παρουσιάζατε αυτό το κ…όχαρτο, θα είχατε πρόβλημα. Αυτό το χαρτί σας δείχνει σαν να είστε ο Βουτσάς σε μία ταινία που κάνει τον Άραβα σεΐχη και ξαφνικά είναι ένας από τους ίδιους κι απαράλλαχτους, τους χιολιοδανεισμένους. Δεν πείσατε τον κόσμο. Κάτι έχετε και δεν έχετε. Μεταφέρετε ελπίδα σε σπασμένη κούπα. Καθαρός νικητής των εκλογών ο Κυριάκος Βελόπουλος».