Τις δηλώσεις που έκανε η Μιμή Ντενίση για την ταινία της, «Σμύρνη μου αγαπημένη», σχολίασε ο Λάκης Λαζόπουλος με τον δικό του σατιρικό τρόπο.

«Έκανε αυτή την ταινία και δηλαδή ήθελα εγώ να βγω να το πω, αλλά πρόλαβε η ίδια να το πει (ότι η ήταν για Όσκαρ). Δεν είναι φυσιολογικό ότι το “Σμύρνη μου αγαπημένη” δεν πήγε στα Όσκαρ. Έπρεπε να πάει στα Όσκαρ, το καταλαβαίνουμε όλοι αυτό έτσι; Το καταλαβαίνετε έτσι; Είναι ανώμαλο αυτό ότι δεν πήραν στην “Σμύρνη μου Αγαπημένη” στα Όσκαρ. Δηλαδή στάσου, η Ντενίση κάνει τη Σμύρνη», είπε αρχικά ο Λάκης Λαζόπουλος στο «newsbreak».

Στη συνεχεία μάλιστα θέλησε να αναφέρει και ένα παράδειγμα: «Έχει ένας φαλακρός φαντασίωση ότι έχει μαλλιά, είναι μέσα στα πλαίσια των φαντασιώσεων. Το να έχει απαίτηση ο φαλακρός να συμμετέχει σε διαγωνισμό χτενίσματος για την ανάδειξη της κομμωτικής τέχνης, παρακάμπτει τα όρια της φαντασίωσης, εμπίπτει στα όρια του παραλογισμού και της διεστραμμένης αυτοπεποίθησης. Έχει μία διεστραμμένη αυτοπεποίθηση η Μιμή Ντενίση. Δεν μπορεί με μία πατάτα να θες να κάνεις τον μανάβη».

«Είναι η ευγενική σάτιρα που κάνω, είδατε πόσο γλυκά της τα λέω;» κατέληξε ο Λάκης Λαζόπουλος.