Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δαναή» παραχώρησε ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος έριξε τα βέλη στους influencers και το twitter.
Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στους Αλέξη Κούγια, Μιμή Ντενίση και Νίκο Κοκλώνη.

Αρχικά, ο Λάκης Λαζόπουλος, μίλησε για τους influencers και πως συνηθίζεται να τους αντιμετωπίζουν, αναφέροντας: «Ένας άνθρωπος που δεν έχει μυαλό παρεξηγείται πάρα πολύ εύκολα από τη σάτιρα, παρεξηγούνται συνήθως οι ηλίθιοι, σαν ένας νοήμονας κόσμος να υπηρετεί την ηλιθιότητα. Η ηλιθιότητα έχει πιάσει πολλά πόστα, είναι οι influencers στη μέση και τους influencers δεν τους πειράζουμε, γιατί κινδυνεύουμε. Επίσης, δεν κάνει να πειράζουμε τους instagrammers τους «τουιτεράδες», αυτοί μιλούν και απευθύνονται σε ένα συγκεκριμένο κοινό, κάτι που δεν κάνουμε οι ηθοποιοί».

 

«Εγώ δουλεύω 40 χρονιά και δεν έχω πει ποτέ την έκφραση “το κοινό μου”, δεν έχω πει ποτέ μου ότι κάποιοι είναι ιδιοκτησία μου. Δεν έχω κανένα σαράκι να επιστρέψω στην τηλεόραση “ανάπηρος”, κουτσαίνοντας και ευνουχισμένος, γιατί όταν η σάτιρα δεν ενοχλεί – όπως την κάνω εγώ – γίνεται χάδι», πρόσθεσε ο Λάκης Λαζόπουλος.

 

Όσον αφορά τις διαφορές του, με τον Αλέξη Κούγια την Μιμή Ντενίση και τον Νίκο Κοκλώνη, ο Λάκης Λαζόπουλος εξήγησε: «Όταν συναντάω έναν άνθρωπο κι εκείνος φεύγει, εγώ που είμαι σατιρικός συγγραφέας πρέπει να αλλάξω επάγγελμα; Αυτοί οι άνθρωποι πιστεύουν πως όταν συναντάνε έναν άνθρωπο, αυτός παύει μετά από λίγο καιρό να κάνει τη δουλειά που κάνει. Εγώ θα συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου, δεν μπορείς να σταματήσεις αυτό που κάνεις, γιατί κάποιος δεν καταλαβαίνει.

Δεν απειλούμαι, δεν μπορεί να με εκβιάσει ούτε να με τραμπουκίσει κανένας, το ότι απαντάω ευγενικά δε σημαίνει ότι δεν μπορώ να απαντήσω με άλλον τρόπο. Το να βγαίνει ένας, επειδή ο άλλος είναι ευγενικός, και να κάνει τον τζάμπα νταή, έμενα δε μου λέει κάτι, μπορεί να έχω βγάλει χρήματα τα οποία μπορεί να έχω χάσει κιόλας, δεν πρόκειται να βγω και να κλαφτώ πουθενά, δεν θέλω να λέω τι περνάω».