Η Λάουρα Νάργες έκανε τον δικό της απολογισμό για την χρονιά που μας πέρασε. Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τις πιο ξεχωριστές στιγμές της από το προηγούμενο έτος.

Η Λάουρα Νάργες στην λεζάντα που έβαλε κάτω από το βίντεο έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο, αναφέροντας πως η χρονιά ολοκληρώθηκε με «μία γροθιά στο στομάχι», χωρίς ωστόσο να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για το αν έχει συμβεί κάτι.

Συγκεκριμένα, η Λάουρα Νάργες έγραψε: «Oh man… what a year! Σίγουρα ήταν μία πρόκληση το 2023, δεν θα πω ψέματα… Και ολοκληρώνεται με μία γροθιά στο στομάχι, αλλά είμαστε εδώ για να αντιμετωπίσουμε ότι έρχεται στο δρόμο μας.  Έγιναν επίσης (και επιτέλους) τα πρώτα βήματα για νέες αρχές που θα φανερωθούν το 2024 και ανυπομονώ.

Εύχομαι να πήραμε όλοι μας τα μαθήματα που χρειάστηκε να πάρουμε – όχι τίποτα άλλο, αλλά για να μην επιστρέψουν ξανά οι προκλήσεις αυτές μέχρι να μάθουμε πια το άτιμο αυτό μάθημα – και να μπούμε στο νέο έτος με υγεία πάνω απ’ όλα, τα υπόλοιπα με πίστη, στρατηγική και αφοσίωση φτιάχνονται άλλωστε!

Την οικογένεια σας (εξ αίματος και μη) και τα μάτια σας! Bye bye, 2023».

Δείτε την ανάρτηση που έκανε:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laura Narjes (@lauranarjes)