Σήμερα, Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου στις 24.00, στο Late Night, o Γιώργος Λιάγκας, αφού περάσει την επικαιρότητα από κόσκινο, με το δικό του μοναδικό τρόπο, υποδέχεται τον πρώτο του καλεσμένο, Σταμάτη Γονίδη!

Μιλά για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια και μας εξομολογείται ότι δούλευε από 8 χρονών. Μας αποκαλύπτει ότι παίζει τυχερά παιχνίδια και ότι έχει χάσει πολλά χρήματα. Αποκαλύπτει ότι έχει δοκιμάσει ναρκωτικά και δεν τα απέρριψε κατευθείαν. Έχει κάνει 3 γάμους, ο πρώτος στα 27 για να κάνει οικογένεια, ο δεύτερος για να κάνει χάρη στη σύντροφό του και ο τρίτος, γιατί βρήκε το «λιμάνι» του.

Μιλά ανοιχτά για το ένα εκατομμύριο που έφτασε να πληρώσει στην εφορία, εξαιτίας λάθους του λογιστή του και πώς το αντιμετώπισε. Ακόμη μας αποκαλύπτει την ιδιαίτερη σχέση που έχει με το Θεό και τί είχε πει στον Παντελή Παντελίδη!

Τέλος, μπαίνει σε ένα διαφορετικό διαγωνισμό με τον Γιώργο Λιάγκα, καθαρίζοντας φασολάκια…

Στο Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα και η Αναστασία Περράκη που «απλώνει ανοιχτά όλα της τα χαρτιά»! Μας αποκαλύπτει τη σεξουαλική παρενόχληση που βίωσε, μιλά ανοιχτά για το αν έχει δοκιμάσει ναρκωτικά και παραδέχεται ότι παντρεύτηκε επειδή έμεινε έγκυος.

Ακόμη, μας μιλά για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγο της Μιχάλη Μουρούτσο και αποκαλύπτει ποια είναι τα όνειρα της για τη σχέση της με τον νυν σύντροφό της Χρήστο Μπίρμπα και πως φαντάζεται το κοινό τους μέλλον.

Και.. φυσικά η «επιστημονική επιτροπή του Late Night» ξαναχτυπά. Ο Γιώργος Λιάγκας σε αναζήτησή ενός ακόμη μέλους που θα πλαισιώσει τον ίδιο και την υπόλοιπη παρέα, υποδέχεται μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, τις σημερινές υποψήφιες, Βάσω Αμπεριάδου και Χριστίνα Λυκοπούλου που μας τις παρουσιάζει, το τρίτο μέλος της ανδρικής παρέας, Θανάσης Πασσάς.

Γιώργος Λιάγκας, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Αφροδίτη Γραμμέλη και Νικολέττα Ράλλη δείχνουν βιντεάκια, κάνουν σκετς και μας τρελαίνουν με τα «νούμερά» τους.
Και φυσικά στην ειδική ενότητα, «Late Night χωρίς τον Γιώργο Λιάγκα», ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναλαμβάνει και πάλι δράση! Συνομιλεί με τον Σταμάτη Γονίδη και σχολιάζουν με χιουμοριστικό τρόπο τη συνέντευξη που έδωσε στον Γιώργο Λιάγκα. Η συνέχεια είναι άκρως απολαυστική!