Ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος είναι ο μεγάλος νικητής του MasterChef 2024. Ο 30χρονος σεφ το βράδυ της Πέμπτης 13/6 σήκωσε το τρόπαιο του νικητή για το μαγειρικό διαγωνισμό, εξασφαλίζοντας το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος λίγες ώρες μετά τη νίκη του στο MasterChef 2024, μίλησε για όλα στην εκπομπή «Breakgast@Star», περιγράφοντας τα πρώτα του συναισθήματα μετά την επιτυχία του στο μαγειρικό διαγωνισμό.

Αρχικά, όσο για πώς θα αξιοποιήσει το χρηματικό έπαθλο, ο 30χρονος σεφ ανέφερε ότι θα κάνει ένα ταξίδι με τους γονείς του, ενώ στη συνέχεια θα μπει στο χειρουργείο για μια επέμβαση υψηλού κόστους την οποία θα κάνει στο νεφρό του.

Συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος απάντησε: «Είναι ένα θέμα με τον νεφρό μου, αν το αφήσω μπορεί να συμβεί το χειρότερο. Η εγχείρηση αυτή που πρέπει να κάνω χρειάζεται ένα αρκετά μεγάλο ποσό για να γίνει κι επειδή θέλω να γίνει ρομποτικά ειναι μια κοστοβόρα διαδικασία. Έχω βρει δύο νοσοκομεία που αναλαμβάνουν, απλά τότε δεν είχα την οικονομική δυνατότητα, είχα και πάρα πολλή δουλειά και το αμελούσα».

Δείτε το βίντεο: