Ένα σοκαριστικό βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε ο Λεωνίδας Κακούρης πριν από μερικές ώρες, κάνοντας πολλούς από τους διαδικτυακούς του φίλους να αναρωτιούνται σχετικά με το τι ακριβώς έχει συμβεί στον αγαπημένο ηθοποιό.

Στο εν λόγω βίντεο φαίνεται το σπίτι του Λεωνίδα Κακούρη να είναι αναστατωμένο, με πολλά αντικείμενα να βρίσκονται πεταμένα στο πάτωμα και ακόμα και το χριστουγεννιάτικο δέντρο να είναι «γκρεμισμένο».

Με την πρώτη ματιά, όπως έγραψαν κάποιοι στα σχόλια κάτω από την ανάρτησή του, νόμισαν ότι κάποιοι μπήκαν στο σπίτι του για να τον ληστέψουν.

Στο συγκεκριμένο βίντεο ο ηθοποιός έδειχνε το σπίτι του ανάστατο και συνόδευε αυτή την εικόνα με την εξής λεζάντα:  «Προς φίλους και όλους τους νέους φίλους που θα κάνουμε μέσα στο 2024 και όσους πέρασαν καλά στη γιορτή που έκανα για να γιορτάσω την επιστροφή μου στη ζωή μετά από 4 μήνες ασκητικής για να καταφέρω να αρθρώσω τον βαρύ και αθάνατο λόγο του Βασιλιά Ληρ. Δήλωσα πίστη σε έναν πολύ σκληρό και άτεγκτο Σκηνοθέτη (πλην όμως σπουδαίου και κατά βάθος παιδιού που ψάχνει στοργή και αγάπη ) Αυτά!!! Και απόψε μη πιείτε πολύ. Και σταματήστε να παίρνετε στο λαιμό σας αθώες ψυχές. Καλή μας Χρονιά!!!».

Ο ίδιος ακουγόταν να λέει ότι δεν αντέχει άλλο τους τοξικούς ανθρώπους, προτιμάει τους φίλους και το σκυλάκι του, ενώ την εξομολόγησή του την έκλεινε με τα εξής λόγια: «Η ψυχή μου γαρύφαλλο. Την έχω ανοίξει στους πάντες. Αυτά είναι αποτελέσματα 5 ημερών. Και δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα. Δεν αντέχω άλλο τους τοξικούς ανθρώπους. Θα μαζευόμαστε οι φίλοι, θα έχουμε τον καλύτερο ήχο, την καλύτερη τηλεόραση, τα καλύτερα γλυκά και τους καλύτερους ανθρώπους δίπλα μας. Και να χ@@ω και τα Μέσα και όλα.

Η ανάρτηση δεν είναι πλέον διαθέσιμη στη σελίδα του.