Ο γνωστός τράπερ, Light παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Down Town, και μεταξύ άλλων, μίλησε για την δημοσιότητα, για τα αρνητικά μηνύματα που δέχεται στα social media, αλλά και την πολυσυζητημένη κόντρα του με τον Γιώργο Λιάγκα.

Με τους haters πώς τα πας;

Έγιναν fans οι περισσότεροι. Στους άλλους δε δίνω σημασία, έχω κλείσει και τα μηνύματα γιατί δεν έχω λόγο να παίρνω την τοξικότητα και να μικρύνει ο καθένας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LIGHT (@nerogreco)

Δεν είναι όμως κομμάτι της δημοσιότητας και αυτό; Όπως και το να σχολιάζεις εκπομπές – κάτι που έγινε πρόσφατα και στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Φυσικά και είναι. Απλώς με το Λιάγκα δεν είχα ποτέ θέμα που με συζητάει στις εκπομπές του, είχα θέμα επειδή έλεγε ψέματα και ανακρίβειες. Και του έστειλα το δικηγόρο μου γιατί δεν είναι τραμπούκος να πάω να τον δείρω, όπως έλεγε. Έλεγε ότι στέλνω άτομα να τον απειλούν, ότι έδινα ένα παιδάκι για να του πάρω το ποδήλατο – ανακρίβειες που δε στηρίζονται στην πραγματικότητα. Γι’ αυτό του είπα ότι θα του στείλω ένα εξώδικο, και είναι κρίμα γιατί έχει πληρώσει ήδη στο ΕΣΡ τα κέρατα του με τις μαλακίες που κάνει. Βγήκε μετά και ζήτησε προφανώς συγνώμη και με προσκάλεσε και στην εκπομπή του.

Θα πας;

Σιγά μην πάω να του κάνω και τηλεθέαση! Αν μου δώσει ένα κατοστάρικο, το συζητάμε. Θα τον κάνω μάγκα τζάμπα; Όχι, φίλε! Τη δουλειά του κάνει κι αυτός OK, αλλά κακή δουλειά!