Θύελλα αντιδράσεων ξέσπασε μετά τα όσα είπε η Ζήνα Κουτσελίνη για τον Απόστολο Λύτρα, ο οποίος κατηγορείται για άγριο ξυλοδαρμό κατά της συζύγου του, Σοφία Πολυζωγοπούλου, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Να θυμίσουμε η Ζήνα Κουτσελίνη είπε χαρακτηριστικά πως «η καριέρα του Απόστολου Λύτρα πλήττεται από το περιστατικό», προκαλώντας το θυμό του δημοσιογράφου της εκπομπής της, Δημήτρη Μαρέδη.

«Εσείς αμφισβητείτε αυτή τη στιγμή ότι μια καριέρα στο ζενίθ της, πλήττεται;» ήταν η χαρακτηριστική ερώτηση που έκανε η Ζήνα Κουτσελίνη προς το πάνελ της σε ιδιαίτερα έντονο ύφος.

Ωστόσο η στάση της παρουσιάστριας προκάλεσε την οργή του κοινού,

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Light ο οποίος μέσα από το κανάλι του στο Instagram είπε:

«Έχει βγει αυτή η βρωμιάρα, η σιχαμένη, η εμετική, η Ζήνα, από το “Αλήθειες με τη Ζήνα”, που βγαίνει στην εκπομπή της και το παίζει Οσία Ποταπία και Μητέρα Τερέζα και πάντα στο πλευρό των κακοποιημένων και των κατατρεγμένων και καταδικάζει τα πάντα. Aυτό το σίχαμα, το σκουπίδι που εκμεταλλεύεται τον πόνο του κοσμάκη απ’ ότι φαίνεται γιατί αλλιώς το έπαιζε τόσο καιρό και δικαιολογεί τον Λύτρα που έσπασε στο ξύλο τη γυναίκα του γιατί λέει, καταστρέφεται μια λαμπρή καριέρα! Πληντύριο κανονικό.….».