Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο πολυαναμενόμενος θεσμός της μόδας, το Fashion TV World’s Excellence Gala – Greece Like A Diamond για τα 26α «τηλεοπτικά» γενέθλια του Fashion TV, του μεγαλύτερου τηλεοπτικού δικτύου μόδας στον κόσμο, στον εντυπωσιακό χώρο του Grand Hyatt Athens.

Το gala παρουσίασε ο Νίκος Κοκλώνης μαζί με την international “Fashion Tv” hostess Ania J, ενώ όσοι παρευρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν επιδείξεις μόδας από σημαντικούς Έλληνες και ξένους fashion designers όπως οι: Paris Valtadoros, BSB, Catalin Botezatu & Anton Giulio Grande.

Το παρών στο κοσμικό fashion event έδωσαν αρκετοί επώνυμοι ανάμεσα σε αυτούς και ο τράπερ Light με την εντυπωσιακή σύντροφό του, Άννα Θεοδωρίδη.

Η ξανθιά καλλονή που βρίσκεται στο πλευρό του εδώ περίπου δύο χρόνια, σπουδάζει Ψυχολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ενώ έχει δουλέψει ως χορεύτρια σε πολλά γνωστά clubs.

Οι δυο τους δεν κρύβουν τον έρωτά τους και στηρίζει ο ένας τον άλλο σε κάθε του βήμα.

Να θυμίσουμε τη φετινή σεζόν ο Light συμμετέχει για πρώτη φορά ως κριτής στο Fame Story. Μάλιστα από τη θέση του κριτή έχει ξεχωρίσει για την εύστοχη κριτική του στους σπουδαστές.

Τζώνη Καλημέρης – Light

Φωτογραφίες: NDP photo agency